info
pelaburan bertanggungjawab
pelaburan bertanggungjawabpelaburan bertanggungjawabFD adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 77% daripada pelabur runcit kehilangan wang dengan pembekal ini. Pertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu untuk membayar risiko.
Tanggungjawab pelaburan: Perdagangan CFD melibatkan risiko.

FxPro meningkatkan infrastruktur dengan Solace Messaging dan Web Streaming Technology

16 Februari 2016, London. Broker dalam talian FxPro telah bekerjasama dengan Solace Systems untuk meningkatkan kapasiti dan prestasi infrastruktur pesanannya, dalam langkah strategik terkini untuk memenuhi keperluan asas pelanggannya yang semakin meningkat.

Lebih khusus lagi, FxPro telah melabur kepada Solace Message Router Appliances dan Solace Virtual Message Routers untuk menyediakan antara muka dalaman dan antara muka dengan pelanggan di rangkaian kawasan luas dan melalui web dan peranti mudah alih. Dengan ciri-ciri yang berkuasa dan rangka kerja API dan rangka kerja pentadbiran bersatu, Solace sentiasa bersedia untuk menyediakan FxPro dengan alat yang diperlukan untuk menyokong operasi sehari-hari dan meningkatkan kepuasan pelanggan.

FxPro CIO, Panayiotis Annivas, komen:

“Perniagaan kami berkembang pesat dan kami perlu terus memberikan pengalaman transaksi bertaraf dunia dan perkhidmatan pelanggan Ketika kami memperluas usulan kami untuk menutup lebih banyak klasifikasi aset dan batas geografi. Solace membawa kita asas yang mantap di platform yang kita tahu kita boleh membina dan mengembangkan perniagaan kami untuk memenuhi keperluan pelanggan kami. ”

Ketua Pegawai Eksekutif Solace Systems, Craig Betts, komen:

“Solace mengambil pendekatan inovatif dan infrastruktur bertaraf dunia untuk memenuhi keperluan pelanggan pertukaran asing di lebih daripada 150 buah negara, dan FxPro mempunyai kedua-duanya. Kami berbangga kerana mereka telah memilih teknologi kami sebagai rangka untuk mengintegrasikan banyak aplikasi, lokasi, dan antara muka klien mereka. ”
Kembali ke halaman Siaran Akhbar
Mengenai FxPro

FxPro adalah broker yang memenangi anugerah dalam talian, berkhidmat kepada pelanggan runcit dan institusi di lebih 150 buah negara. FxPro memberikan anda akses kepada harga yang kompetitif dan kecairan yang mendalam tanpa memerlukan intervensi transaksi (mengikuti dengan Dasar Pelaksanaan Pesanan FxPro) melalui platform transaksional maju, teknologi sebenar Ujian luar biasa dan alat algoritma.

FxPro Group Limited adalah syarikat induk FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited dan FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited adalah syarikat induk FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited dan FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited diberi kuasa dan dikawal oleh Pihak Berkuasa Perkhidmatan Kewangan (nombor pendaftaran 509956). FxPro Financial Services Company Limited diberi kuasa dan dikelola oleh Suruhanjaya Saham dan Dagang Cyprus (lesen No 078/07) dan oleh Suruhanjaya Perkhidmatan Kewangan (sah No. 45052). Pasaran global FxPro MENA Limited diberi kuasa dan dikawal oleh Pihak Berkuasa Perkhidmatan Kewangan Dubai (rujuk no F003333). FxPro Global Markets Ltd diberi kuasa dan dikawal selia oleh Suruhanjaya Saham Bahamas (lesen No. SIA-F184).

Hubungi melalui media

Untuk sebarang maklumat berkaitan media, sila hubungi pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960