info
pelaburan bertanggungjawab
pelaburan bertanggungjawabpelaburan bertanggungjawabFD adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 70.25% daripada pelabur runcit kehilangan wang dengan pembekal ini. Pertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu untuk membayar risiko.CFD dan Spread Betting adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 75.56% akaun pelabur runcit kehilangan wang pada CFD dan Spread Betting dengan penyedia ini . Anda harus mempertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD dan Spread Betting bekerja dan mampu menerima risiko yang tinggi untuk kehilangan wang.
Tanggungjawab pelaburan: Perdagangan CFD melibatkan risiko.

FxPro menggalakkan lebih ketelusan dalam industri forex, kerana purata hasil harian harian ialah 104% YoY

2 Mac 2015, London. Untuk memastikan ketelusan yang lebih tinggi dalam industri pertukaran asing, FxPro dengan sukacitanya mengumumkan statistik slaid terkini untuk Februari:

  • Positif = 53,8%
  • Dalam kutipan = 29,8%
  • Negatif = 16,4%

ni adalah statistik penting untuk peruncit kerana ia menunjukkan kadar transaksi dibuat sama ada mereka suka atau tidak suka. Ketelusan baru-baru ini telah merosot penunjuk penting supaya ia lebih telus untuk statistik ini, tanya kepada pelanggan tentang bagaimana mereka ditangani oleh broker mereka. Spot FX adalah produk perbezaan perdagangan (OTC) yang berbeza dengan perdagangan, supaya pelanggan dapat mengalami transaksi yang dibuat pada harga yang berbeza dari harga yang dipaparkan pada masa itu, yang dikenali sebagai slider.

'Di FxPro, kami memahami pentingnya meletakkan pelanggan terlebih dahulu, sebab itulah kami ingin berada di barisan hadapan untuk mempromosikan keadilan dan ketelusan. Melalui persekitaran dagangan yang tidak berurusan, disokong oleh dasar Perlindungan Nisbah Negatif kami, kami berbangga menjadi broker yang dipercayai untuk banyak pelanggan global. Kami menggalakkan semua rakan sekerja kami berbuat demikian. ' Charalambos Psimolophitis, Ketua Pegawai Eksekutif FxPro

FxPro juga menyaksikan peningkatan ketara dalam jumlah dagangan pada bulan Februari dan menerbitkan statistik terakhir dengan nombor tergelincir mereka:

Penghantaran purata didagangkan setiap hari

  • Naik 106% YoY
  • Naik 11% MoM

Purata bilangan transaksi setiap hari

  • Meningkat 104% indeks pertumbuhan pada tempoh yang sama tahun dulu (YoY)
  • Meningkatkan 12% berbanding bulan lepas (MoM)

Jumlah purata harian

  • Meingkat 87% YoY
  • Meningkat 13% MoM

(YoY = 2/ 2014 -2/ 2015)

(MoM = 1/ 2015 - 2/2015)

Kembali ke halaman Siaran Akhbar

Mengenai FxPro

FxPro adalah broker yang memenangi anugerah dalam talian, berkhidmat kepada pelanggan runcit dan institusi di lebih 150 buah negara. FxPro memberikan anda akses kepada harga yang kompetitif dan kecairan yang mendalam tanpa memerlukan intervensi transaksi (mengikuti dengan Dasar Pelaksanaan Pesanan FxPro) melalui platform transaksional maju, teknologi sebenar Ujian luar biasa dan alat algoritma.

FxPro Group Limited adalah syarikat induk FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited dan FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited adalah syarikat induk FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited dan FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited diberi kuasa dan dikawal oleh Pihak Berkuasa Perkhidmatan Kewangan (nombor pendaftaran 509956). FxPro Financial Services Company Limited diberi kuasa dan dikelola oleh Suruhanjaya Saham dan Dagang Cyprus (lesen No 078/07) dan oleh Suruhanjaya Perkhidmatan Kewangan (sah No. 45052). Pasaran global FxPro MENA Limited diberi kuasa dan dikawal oleh Pihak Berkuasa Perkhidmatan Kewangan Dubai (rujuk no F003333). FxPro Global Markets Ltd diberi kuasa dan dikawal selia oleh Suruhanjaya Saham Bahamas (lesen No. SIA-F184).

Hubungi melalui media

Untuk sebarang maklumat berkaitan media, sila hubungi pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960