info
pelaburan bertanggungjawab
pelaburan bertanggungjawabpelaburan bertanggungjawabFD adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 70.25% daripada pelabur runcit kehilangan wang dengan pembekal ini. Pertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu untuk membayar risiko.CFD dan Spread Betting adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 75.56% akaun pelabur runcit kehilangan wang pada CFD dan Spread Betting dengan penyedia ini . Anda harus mempertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD dan Spread Betting bekerja dan mampu menerima risiko yang tinggi untuk kehilangan wang.
Tanggungjawab pelaburan: Perdagangan CFD melibatkan risiko.

FxPro komited untuk adil dan telus

7 April 2015, London. Meningkatkan ketelusan dan keadilan dalam transaksi perkhidmatan, FxPro telah komited untuk menyediakan pelanggan kami bukan sahaja untuk melaporkan dan sokongan komersial sepenuhnya tetapi juga meningkatkan teknologi dagangan dan pelaksanaan teknologi. Sebagai broker yang dipercayai dengan jumlah pelanggan yang semakin meningkat di seluruh dunia, FxPro dengan sukacitanya mengumumkan statistik bulanannya untuk bulan Mac:

  • Positif = 36%
  • Dalam Kutipan = 36%
  • Negatif = 28%

Oleh kerana forex adalah produk OTC, pelanggan mungkin mengalami transaksi yang dibuat pada harga yang berbeza dari harga yang dipaparkan pada waktu itu. Sebagai broker hibrid, menggunakan model ejen bukan transaksional FxPro, FxPro membolehkan pelanggan mengakses kecairan dan faedah utama daripada kedua-dua teknologi pelaksanaan dan baki negatif, sambil meminimumkan risiko operasi.

Bersama dengan statistik gelongsornya, FxPro juga menerbitkan peratusan petikan yang diterima oleh pelanggan pada bulan Mac:

  • Mengutip lagi = 4.32%
  • Positif = 2%
  • Negatif = 2,32%

Ketua Pegawai Eksekutif FxPro, Charalambos Psimolophitis, mengulas mengenai statistik yang menggalakkan ini:

“ FxPro adalah penyokong ketelusan dan keadilan dalam industri pertukaran asing, dan telah bekerja keras untuk menghapuskan semua konflik kepentingan antara broker dan pelanggan. Selepas memohon model agensi hibrid, kami menyediakan pelanggan kami bukan sahaja dengan sumber pendidikan dan alat dagangan maju, tetapi juga untuk mendapatkan dana mereka. Dalam industri yang dikatakan bahawa slippage hampir selalu berlaku terhadap pelanggan, kami hanya membuktikan ia tidak berlaku dalam amalan. Oleh kerana topik simetri meluncur ke tumpuan yang lebih besar, kami menggalakkan broker lain untuk meneruskan statistik prestasi mereka sendiri. ”

Kembali ke halaman Siaran Akhbar

Mengenai FxPro

FxPro adalah broker yang memenangi anugerah dalam talian, berkhidmat kepada pelanggan runcit dan institusi di lebih 150 buah negara. FxPro memberikan anda akses kepada harga yang kompetitif dan kecairan yang mendalam tanpa memerlukan intervensi transaksi (mengikuti dengan Dasar Pelaksanaan Pesanan FxPro) melalui platform transaksional maju, teknologi sebenar Ujian luar biasa dan alat algoritma.

FxPro Group Limited adalah syarikat induk FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited dan FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited adalah syarikat induk FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited dan FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited diberi kuasa dan dikawal oleh Pihak Berkuasa Perkhidmatan Kewangan (nombor pendaftaran 509956). FxPro Financial Services Company Limited diberi kuasa dan dikelola oleh Suruhanjaya Saham dan Dagang Cyprus (lesen No 078/07) dan oleh Suruhanjaya Perkhidmatan Kewangan (sah No. 45052). Pasaran global FxPro MENA Limited diberi kuasa dan dikawal oleh Pihak Berkuasa Perkhidmatan Kewangan Dubai (rujuk no F003333). FxPro Global Markets Ltd diberi kuasa dan dikawal selia oleh Suruhanjaya Saham Bahamas (lesen No. SIA-F184).

Hubungi melalui media

Untuk sebarang maklumat berkaitan media, sila hubungi pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960