info
pelaburan bertanggungjawab
pelaburan bertanggungjawabpelaburan bertanggungjawabFD adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 70.25% daripada pelabur runcit kehilangan wang dengan pembekal ini. Pertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu untuk membayar risiko.CFD dan Spread Betting adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 75.56% akaun pelabur runcit kehilangan wang pada CFD dan Spread Betting dengan penyedia ini . Anda harus mempertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD dan Spread Betting bekerja dan mampu menerima risiko yang tinggi untuk kehilangan wang.
Tanggungjawab pelaburan: Perdagangan CFD melibatkan risiko.

Komitmen dengan pelanggan FxPro masih dilindungi

17 Januari 2015, London. & nbsp; Kumpulan FxPro ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan terima kasih atas kesabaran anda selepas turun naik CHF pada hari Khamis dan untuk menunjukkan komitmen kami kepada para pelanggan kami.

- Kami menghormati janji kami, melindungi baki negatif terus dikuatkuasakan pada semua akaun transaksi runcit. Tim kami telah berusaha untuk mengubah baki apa-apa baki pada platform dagangan anda. Proses ini akan selesai.

- Wang anda masih dilindungi dan sepenuhnya berasingan daripada dana FxPro yang digunakan untuk memenuhi keperluan cagaran.

- Kami juga menyediakan perkhidmatan broker untuk broker untuk mengeluarkan wang dari firma broker lain dalam kesusahan.

Peristiwa hari Khamis menjejaskan seluruh industri, tetapi kami mempunyai tindak balas yang sah dan cepat. Kami berhasrat untuk terus berkembang, memberikan anda alat dan perkhidmatan yang lebih baik, harga yang lebih baik dan keadaan yang paling profesional dalam industri.

Kembali ke halaman Siaran Akhbar

Mengenai FxPro

FxPro adalah broker yang memenangi anugerah dalam talian, berkhidmat kepada pelanggan runcit dan institusi di lebih 150 buah negara. FxPro memberikan anda akses kepada harga yang kompetitif dan kecairan yang mendalam tanpa memerlukan intervensi transaksi (mengikuti dengan Dasar Pelaksanaan Pesanan FxPro) melalui platform transaksional maju, teknologi sebenar Ujian luar biasa dan alat algoritma.

FxPro Group Limited adalah syarikat induk FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited dan FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited adalah syarikat induk FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited dan FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited diberi kuasa dan dikawal oleh Pihak Berkuasa Perkhidmatan Kewangan (nombor pendaftaran 509956). FxPro Financial Services Company Limited diberi kuasa dan dikelola oleh Suruhanjaya Saham dan Dagang Cyprus (lesen No 078/07) dan oleh Suruhanjaya Perkhidmatan Kewangan (sah No. 45052). Pasaran global FxPro MENA Limited diberi kuasa dan dikawal oleh Pihak Berkuasa Perkhidmatan Kewangan Dubai (rujuk no F003333). FxPro Global Markets Ltd diberi kuasa dan dikawal selia oleh Suruhanjaya Saham Bahamas (lesen No. SIA-F184).

Hubungi melalui media

Untuk sebarang maklumat berkaitan media, sila hubungi pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960