info
pelaburan bertanggungjawab
pelaburan bertanggungjawabpelaburan bertanggungjawabFD adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 70.25% daripada pelabur runcit kehilangan wang dengan pembekal ini. Pertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu untuk membayar risiko.CFD dan Spread Betting adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 75.56% akaun pelabur runcit kehilangan wang pada CFD dan Spread Betting dengan penyedia ini . Anda harus mempertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD dan Spread Betting bekerja dan mampu menerima risiko yang tinggi untuk kehilangan wang.
Tanggungjawab pelaburan: Perdagangan CFD melibatkan risiko.

FxPro di Fair Traders

30 Jun, 2018, London. FxPro telah mengambil bahagian dalam salah satu acara kewangan global terbesar, acara pameran perdagangan dan Galan Dinner, berlangsung di Kuala Lumpur, Malaysia. Broker Online, FxPro bangga memperkenalkan kedua-dua produk baru dan sedia ada kepada khalayak yang besar, sangat dinilai.

Pameran perdagangan dan Gala Dinner diadakan di Thailand, Indonesia, Malaysia, Filipina dan Singapura, menarik kalangan perdagangan ke satu lokasi. Các penceramah berprestij menyampaikan ucapan pendidikan di bengkel pameran itu, walau bagaimanapun, hiburan masih popular di seluruh pameran itu dengan menunjukkan sihir, cabutan bertuah, hadiah hebat, persembahan secara langsung dan muzik.

Ketua Pegawai Eksekutif FxPro, Charalambos Psimolophitis, komen:

“Seperti yang kita terus berkembang pesat di seluruh dunia, FxPro menunjukkan inovasi yang hebat dalam membina profil kapasiti globalnya.Acara kewangan antarabangsa, seperti Fair Traders dan Gala Dinner, berhubung dengan lebih daripada 30,000 peniaga dan lebih daripada 3,000 firma kewangan dan broker, dan oleh itu berharga untuk menyambung FxPro ke dunia perdaganganh. ”
Kembali ke halaman Siaran Akhbar

Mengenai FxPro

FxPro adalah broker yang memenangi anugerah dalam talian, berkhidmat kepada pelanggan runcit dan institusi di lebih 150 buah negara. FxPro memberikan anda akses kepada harga yang kompetitif dan kecairan yang mendalam tanpa memerlukan intervensi transaksi (mengikuti dengan Dasar Pelaksanaan Pesanan FxPro) melalui platform transaksional maju, teknologi sebenar Ujian luar biasa dan alat algoritma.

FxPro Group Limited adalah syarikat induk FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited dan FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited adalah syarikat induk FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited dan FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited diberi kuasa dan dikawal oleh Pihak Berkuasa Perkhidmatan Kewangan (nombor pendaftaran 509956). FxPro Financial Services Company Limited diberi kuasa dan dikelola oleh Suruhanjaya Saham dan Dagang Cyprus (lesen No 078/07) dan oleh Suruhanjaya Perkhidmatan Kewangan (sah No. 45052). Pasaran global FxPro MENA Limited diberi kuasa dan dikawal oleh Pihak Berkuasa Perkhidmatan Kewangan Dubai (rujuk no F003333). FxPro Global Markets Ltd diberi kuasa dan dikawal selia oleh Suruhanjaya Saham Bahamas (lesen No. SIA-F184).

Hubungi melalui media

Untuk sebarang maklumat berkaitan media, sila hubungi pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960