info
pelaburan bertanggungjawab
pelaburan bertanggungjawabpelaburan bertanggungjawabFD adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 70.25% daripada pelabur runcit kehilangan wang dengan pembekal ini. Pertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu untuk membayar risiko.CFD dan Spread Betting adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 75.56% akaun pelabur runcit kehilangan wang pada CFD dan Spread Betting dengan penyedia ini . Anda harus mempertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD dan Spread Betting bekerja dan mampu menerima risiko yang tinggi untuk kehilangan wang.
Tanggungjawab pelaburan: Perdagangan CFD melibatkan risiko.

FxPro mengumumkan pelancaran empat alat baru

Sebagai sebahagian daripada komitmen untuk menyediakan anda dengan pelbagai produk kewangan untuk berdagang, Kami dengan sukacitanya mengumumkan bahawa pada 1 November 2010, Empat produk kewangan tambahan akan tersedia untuk berurusniaga melalui platform kami, iaitu:

  • USDTRY
  • EURTRY
  • GOLDEURO
  • SILVEREURO
"Kami percaya bahawa [produk kewangan tambahan] akan membolehkan pelanggan kami yang sedia ada dan berpotensi untuk mempelbagaikan perniagaan mereka dan dengan itu memenuhi objektif pelaburan mereka" , Panayiotis Xydas, Ketua Pegawai Eksekutif FxPro

Adalah fakta bahawa populariti kedua-dua USDTRY dan EURTRY telah meningkat apabila urus niaga kewangan dibuat antara Eropah dan Amerika dengan Turki; peningkatan urus niaga kewangan dengan Turki menyebabkan peningkatan dalam kecairan asas pasangan mata wang ini. USDTRY dan EURTRY akan memperluaskan pasangan mata wang kita di pasaran baru muncul. Ini akan membolehkan pelanggan kami meningkatkan akses ke rantau Eurasia.

GOLDEURO dan SILVEREURO akan menyediakan penyelesaian alternatif kepada pelanggan yang ingin berdagang logam tetapi pada masa yang sama meminimumkan pendedahan mereka dalam dolar sebagai mata wang utama terhadap semua logam. Dengan krisis kewangan semasa, EUR juga menjadi popular.

Sokongan pelanggan berdedikasi kami sentiasa tersedia jika anda memerlukan maklumat lanjut mengenai notis ini. Sila hubungi kami, 24 jam sehari, tujuh hari seminggu dengan Live Chat, Call Back, e-mail or freephone.

Kembali ke halaman Siaran Akhbar

Mengenai FxPro

FxPro adalah broker yang memenangi anugerah dalam talian, berkhidmat kepada pelanggan runcit dan institusi di lebih 150 buah negara. FxPro memberikan anda akses kepada harga yang kompetitif dan kecairan yang mendalam tanpa memerlukan intervensi transaksi (mengikuti dengan Dasar Pelaksanaan Pesanan FxPro) melalui platform transaksional maju, teknologi sebenar Ujian luar biasa dan alat algoritma.

FxPro Group Limited adalah syarikat induk FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited dan FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited adalah syarikat induk FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited dan FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited diberi kuasa dan dikawal oleh Pihak Berkuasa Perkhidmatan Kewangan (nombor pendaftaran 509956). FxPro Financial Services Company Limited diberi kuasa dan dikelola oleh Suruhanjaya Saham dan Dagang Cyprus (lesen No 078/07) dan oleh Suruhanjaya Perkhidmatan Kewangan (sah No. 45052). Pasaran global FxPro MENA Limited diberi kuasa dan dikawal oleh Pihak Berkuasa Perkhidmatan Kewangan Dubai (rujuk no F003333). FxPro Global Markets Ltd diberi kuasa dan dikawal selia oleh Suruhanjaya Saham Bahamas (lesen No. SIA-F184).

Hubungi melalui media

Untuk sebarang maklumat berkaitan media, sila hubungi pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960