info
pelaburan bertanggungjawab
pelaburan bertanggungjawabpelaburan bertanggungjawabFD adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 77% daripada pelabur runcit kehilangan wang dengan pembekal ini. Pertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu untuk membayar risiko.
Tanggungjawab pelaburan: Perdagangan CFD melibatkan risiko.

FxPro mengumumkan perangkaan perdagangan Quarter 4 dan akhir tahun

18 Januari 2017, London. FxPro dengan sukacitanya mengumumkan statistik pesanan padanan utama untuk Oktober, November dan Disember, serta statistik penutupan akhir tahun 2016, mengesahkan dedikasinya untuk berurusan dan ketelusan.

Hasil suku keempat menunjukkan bahawa lebih daripada 25% pesanan telah dibuat dengan turun naik harga pasaran yang positif, walaupun turun naik telah meningkat disebabkan oleh peristiwa pasaran utama sepanjang suku tersebut. Di samping itu, lebih daripada 50% pesanan telah diisi dalam sebut harga, peningkatan ketara berbanding Quarter 3. Peratusan perubahan dalam harga pasaran bagi suku tahun adalah seperti berikut:

  • Baki positif= 25,24%
  • Pada masa sebutBaki positif= 2,32%
  • Baki negatif = 1,98%

Statistik perdagangan akhir tahun menyerlahkan komitmen FxPro kepada simetri harga-pasaran-pasaran dan kepentingan yang kami letakkan untuk memastikan kualiti transaksi yang kami berikan kepada pelanggan kami. Peratusan turun naik harga pasaran untuk 2016 mencapai tahap berikut:

  • Baki positif = 37,43%
  • Pada masa sebut harga= 39,11%
  • Baki negatif = 23,46%

Peratusan sebut harga bagi 2016 adalah seperti berikut:

  • Sebut harga lagi = 5,19%
  • Baki positif = 2,44%
  • Baki negatif= 2,75%

2016 telah terbukti menjadi tahun yang mencabar bagi pasaran kewangan. Walau bagaimanapun, FxPro komited untuk menyediakan pelanggan kami dengan persekitaran perdagangan yang terbaik, walaupun dalam keadaan yang paling tidak menentu, Kami juga meningkatkan teknologi perdagangan kami untuk mengekalkan kualiti yang sesuai pesanan.

Ketua Pegawai Eksekutif FxPro, Charalambos Psimolophitis, komen:

“Statistik akhir tahun kami untuk 2016 mengesahkan kualiti dan kebolehpercayaan teknologi sepadan kami. Matlamat kami adalah untuk menyediakan pelanggan kami dengan perkhidmatan yang sempurna dan menyenangkan untuk melihat bahawa kami dapat mengekalkan angka dinamik pasaran yang menjanjikan dan konsisten, walaupun Peningkatan ketara dalam turun naik pasaran sepanjang tahun. ”
Kembali ke halaman Siaran Akhbar
Mengenai FxPro

FxPro adalah broker yang memenangi anugerah dalam talian, berkhidmat kepada pelanggan runcit dan institusi di lebih 150 buah negara. FxPro memberikan anda akses kepada harga yang kompetitif dan kecairan yang mendalam tanpa memerlukan intervensi transaksi (mengikuti dengan Dasar Pelaksanaan Pesanan FxPro) melalui platform transaksional maju, teknologi sebenar Ujian luar biasa dan alat algoritma.

FxPro Group Limited adalah syarikat induk FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited dan FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited adalah syarikat induk FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited dan FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited diberi kuasa dan dikawal oleh Pihak Berkuasa Perkhidmatan Kewangan (nombor pendaftaran 509956). FxPro Financial Services Company Limited diberi kuasa dan dikelola oleh Suruhanjaya Saham dan Dagang Cyprus (lesen No 078/07) dan oleh Suruhanjaya Perkhidmatan Kewangan (sah No. 45052). Pasaran global FxPro MENA Limited diberi kuasa dan dikawal oleh Pihak Berkuasa Perkhidmatan Kewangan Dubai (rujuk no F003333). FxPro Global Markets Ltd diberi kuasa dan dikawal selia oleh Suruhanjaya Saham Bahamas (lesen No. SIA-F184).

Hubungi melalui media

Untuk sebarang maklumat berkaitan media, sila hubungi pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960