info
pelaburan bertanggungjawab
pelaburan bertanggungjawabpelaburan bertanggungjawabFD adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 77% daripada pelabur runcit kehilangan wang dengan pembekal ini. Pertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu untuk membayar risiko.
Tanggungjawab pelaburan: Perdagangan CFD melibatkan risiko.

FxPro mengumumkan pelancaran anak syarikat baru di UK - FxPro UK Limited

FxPro Financial Services, Inc. (FxPro), broker runcit di FX terkemuka dan CFD, hari ini mengumumkan pembukaan anak FxPro UK Limited di UK (FxPro UK).

Pembukaan FxPro UK adalah sebahagian daripada rancangan FxPro Group untuk mengembangkan liputan antarabangsanya di pasaran UK. FxPro UK diberi kuasa dan dikawal selia oleh Financial Services Agency (FSA).

Syarikat itu akan menyediakan proses pembukaan akaun yang disesuaikan untuk semua penduduk di UK.

Panagiotis Xydas, Ketua Pegawai Eksekutif FxPro mengatakan:

'FxPro dengan sukacitanya mengumumkan pembukaan cawangan baru kami di UK. UK adalah pasaran yang penting bagi kami Dan fakta bahawa FCA meluluskan peraturan itu adalah tanda bahawa komitmen kami untuk membuka akaun kepada klien berpotensi UK adalah sebagai cecair yang mungkin dan sesuai dengan standar United Kingdom. Bahasa Inggeris. '

Laman web FxPro UK boleh diakses di: www.fxpro.co.uk

Kembali ke halaman Siaran Akhbar
Mengenai FxPro

FxPro adalah broker yang memenangi anugerah dalam talian, berkhidmat kepada pelanggan runcit dan institusi di lebih 150 buah negara. FxPro memberikan anda akses kepada harga yang kompetitif dan kecairan yang mendalam tanpa memerlukan intervensi transaksi (mengikuti dengan Dasar Pelaksanaan Pesanan FxPro) melalui platform transaksional maju, teknologi sebenar Ujian luar biasa dan alat algoritma.

FxPro Group Limited adalah syarikat induk FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited dan FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited adalah syarikat induk FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited dan FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited diberi kuasa dan dikawal oleh Pihak Berkuasa Perkhidmatan Kewangan (nombor pendaftaran 509956). FxPro Financial Services Company Limited diberi kuasa dan dikelola oleh Suruhanjaya Saham dan Dagang Cyprus (lesen No 078/07) dan oleh Suruhanjaya Perkhidmatan Kewangan (sah No. 45052). Pasaran global FxPro MENA Limited diberi kuasa dan dikawal oleh Pihak Berkuasa Perkhidmatan Kewangan Dubai (rujuk no F003333). FxPro Global Markets Ltd diberi kuasa dan dikawal selia oleh Suruhanjaya Saham Bahamas (lesen No. SIA-F184).

Hubungi melalui media

Untuk sebarang maklumat berkaitan media, sila hubungi pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960