info
pelaburan bertanggungjawab pelaburan bertanggungjawabpelaburan bertanggungjawabFD adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 79.58% daripada pelabur runcit kehilangan wang dengan pembekal ini. Pertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu untuk membayar risiko.CFD dan Spread Betting adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 80.52% akaun pelabur runcit kehilangan wang pada CFD dan Spread Betting dengan penyedia ini . Anda harus mempertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD dan Spread Betting bekerja dan mampu menerima risiko yang tinggi untuk kehilangan wang.
Tanggungjawab pelaburan: Perdagangan CFD melibatkan risiko.

FxPro mengumumkan pelancaran anak syarikat baru di UK - FxPro UK Limited

FxPro Financial Services, Inc. (FxPro), broker runcit di FX terkemuka dan CFD, hari ini mengumumkan pembukaan anak FxPro UK Limited di UK (FxPro UK).

Pembukaan FxPro UK adalah sebahagian daripada rancangan FxPro Group untuk mengembangkan liputan antarabangsanya di pasaran UK. FxPro UK diberi kuasa dan dikawal selia oleh Financial Services Agency (FSA).

Syarikat itu akan menyediakan proses pembukaan akaun yang disesuaikan untuk semua penduduk di UK.

Panagiotis Xydas, Ketua Pegawai Eksekutif FxPro mengatakan:

'FxPro dengan sukacitanya mengumumkan pembukaan cawangan baru kami di UK. UK adalah pasaran yang penting bagi kami Dan fakta bahawa FCA meluluskan peraturan itu adalah tanda bahawa komitmen kami untuk membuka akaun kepada klien berpotensi UK adalah sebagai cecair yang mungkin dan sesuai dengan standar United Kingdom. Bahasa Inggeris. '

Laman web FxPro UK boleh diakses di: www.fxpro.co.uk

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Kembali ke halaman Siaran Akhbar