info
pelaburan bertanggungjawab
pelaburan bertanggungjawabpelaburan bertanggungjawabFD adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 70.25% daripada pelabur runcit kehilangan wang dengan pembekal ini. Pertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu untuk membayar risiko.CFD dan Spread Betting adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 75.56% akaun pelabur runcit kehilangan wang pada CFD dan Spread Betting dengan penyedia ini . Anda harus mempertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD dan Spread Betting bekerja dan mampu menerima risiko yang tinggi untuk kehilangan wang.
Tanggungjawab pelaburan: Perdagangan CFD melibatkan risiko.

FxPro mengumumkan perkembangan utama dalam operasi globalnya

FxPro Financial Services Inc (FxPro), Broker forex terkemuka hari ini mengumumkan pembangunan utama dalam perniagaan globalnya - FxPro UK Ltd dibuka untuk perniagaan dan akan mengendalikan model agensi.

Pelanggan FxPro UK Ltd akan mendapat manfaat daripada persekitaran transaksi dunia sebenar.

FxPro UK Ltd kumpulkan dan kutip kutipan dari bank terkemuka, termasuk Deutsche Bank, UBS dan Morgan Stanley, dan dihantar terus kepada pelanggan untuk memastikan mereka sentiasa menerima harga yang paling kompetitif.

Dengan menyerahkan pesanan anda kepada harga petikan / bidaan terbaik daripada lebih 10 pembekal kecairan dan hanya caj ditandakan pada perbezaan atau komisen benar-benar telus, benar-benar kepentingan FxPro konsisten dengan pelanggan mereka.

Di samping itu, di bawah perlindungan global FxPro, para pelanggan boleh membuka akaun mereka secara terus dengan salah satu daripada tiga syarikat yang diuruskan secara berasingan - Ini termasuk FxPro UK Ltd yang berpusat di London, yang dikendalikan oleh Lembaga Perkhidmatan Kewangan (FSA dulu) .

FxPro telah membuat usaha bersepadu sepanjang beberapa tahun yang lalu untuk menjadikan ketelusan bukan sahaja menjadi asas kepada model perniagaannya tetapi juga untuk menggalakkannya dalam industri FX yang lebih luas. Ia kini diberi kuasa oleh FCA dan CySEC dan walaupun sebuah syarikat swasta menerbitkan data pengendalian suku tahunannya dalam talian. Beliau juga merupakan ahli State Securities Group Securities Compliance (SHCOG).

diikuti dengan pembukaan pejabat FxPro di Australia tahun lepas, Perkembangan perkhidmatan FxPro UK Ltd dan peralihan kepada model peniaga merupakan peristiwa penting dalam proses FxPro menjadi broker FX pilihan di dunia.

Denis Sukhotin, Pengasas FxPro berkomentar:

“FxPro dengan sukacitanya mengumumkan pelancaran FxPro UK Ltd dan kelulusannya untuk mengendalikan model agensinya. Diikuti kejayaan tahun lepas oleh platform ECN cTrader dengan dasar 'tiada platform perdagangan sebenar' kami, Kami membuat satu lagi lompatan besar dalam menyelaraskan kepentingan kami dengan pelanggan kami melalui peralihan lengkap kepada model agensi di semua platform kami. Dengan menghapuskan kemungkinan konflik antara kepentingan pelanggan dan broker di meja perdagangan, Kami percaya kami dapat menyediakan pelanggan dengan harga FX dan perkhidmatan harga yang lebih telus. Sebagai pelanggan runcit FX menjadi lebih canggih dan lebih berpengalaman, kami percaya bahawa permintaan untuk model yang dibuat telus dan boleh dipercayai telah menjadi penggerak utama dalam industri. ”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
CEO, FxPro
Ilya Holeu
Ketua Bagian Marketing, Kumpulan FxPro
Kembali ke halaman Siaran Akhbar

Mengenai FxPro

FxPro adalah broker yang memenangi anugerah dalam talian, berkhidmat kepada pelanggan runcit dan institusi di lebih 150 buah negara. FxPro memberikan anda akses kepada harga yang kompetitif dan kecairan yang mendalam tanpa memerlukan intervensi transaksi (mengikuti dengan Dasar Pelaksanaan Pesanan FxPro) melalui platform transaksional maju, teknologi sebenar Ujian luar biasa dan alat algoritma.

FxPro Group Limited adalah syarikat induk FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited dan FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited adalah syarikat induk FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited dan FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited diberi kuasa dan dikawal oleh Pihak Berkuasa Perkhidmatan Kewangan (nombor pendaftaran 509956). FxPro Financial Services Company Limited diberi kuasa dan dikelola oleh Suruhanjaya Saham dan Dagang Cyprus (lesen No 078/07) dan oleh Suruhanjaya Perkhidmatan Kewangan (sah No. 45052). Pasaran global FxPro MENA Limited diberi kuasa dan dikawal oleh Pihak Berkuasa Perkhidmatan Kewangan Dubai (rujuk no F003333). FxPro Global Markets Ltd diberi kuasa dan dikawal selia oleh Suruhanjaya Saham Bahamas (lesen No. SIA-F184).

Hubungi melalui media

Untuk sebarang maklumat berkaitan media, sila hubungi pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960