info
pelaburan bertanggungjawab
pelaburan bertanggungjawabpelaburan bertanggungjawabFD adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 70.25% daripada pelabur runcit kehilangan wang dengan pembekal ini. Pertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu untuk membayar risiko.CFD dan Spread Betting adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 75.56% akaun pelabur runcit kehilangan wang pada CFD dan Spread Betting dengan penyedia ini . Anda harus mempertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD dan Spread Betting bekerja dan mampu menerima risiko yang tinggi untuk kehilangan wang.
Tanggungjawab pelaburan: Perdagangan CFD melibatkan risiko.

FxPro telah menangi Anugerah Pembekal Perkhidmatan Pertukaran Asing Terbaik yang diakui oleh Anugerah Pengurusan Asset London

18 Mac 2015, London. Pada tahun kedua yang menjalankan FxPro telah diiktiraf sebagai Pembekal Pertukaran Asing Terbaik di London Asset Management (COLWMA). Upacara itu dianjurkan oleh Natasha Kaplinsky di Guildhall, London di tengah-tengah kota dan kehadiran adalah beberapa nama teratas dalam pengurusan aset dan kewangan.

“FxPro masih menawarkan produk dan perkhidmatan terbaik kepada peniaga dan pelabur di seluruh dunia. Kami telah bekerja keras untuk bukan sahaja membina jenama yang diiktiraf dan dipercayai di seluruh dunia, tetapi juga syarikat yang melindungi pelanggan kami walaupun dalam kemerosotan yang paling rendah. Kami sangat gembira untuk menang di COLWMA sekali lagi. ” Charalambos Psimolophitis, Ketua Pegawai Eksekutif di FxPro.

Peristiwa-peristiwa penting seperti penghapusan Franc Swiss sebagai ganti Euro telah menjejaskan industri pertukaran asing, tetapi ini tidak menghalang dasar Perlindungan Baki Akustik FxPro dan kami terus membangunkan produk kami, baru-baru ini dengan pelancaran platform MetaTrader5.

Bagi kedua-dua dirinya dan pelanggannya, FxPro telah dipilih sebagai pembekal perkhidmatan pertukaran asing terbaik untuk tahun kedua oleh pelanggan. Pendekatan berpusatkan pelanggan dan membuat pertukaran asing aset pelaburan yang jelas telah menjadikan mereka menonjol dari rakan-rakan mereka. ” Stephen Pinner, Ketua Pegawai Eksekutif di Goodacre.
Kembali ke halaman Siaran Akhbar

Mengenai FxPro

FxPro adalah broker yang memenangi anugerah dalam talian, berkhidmat kepada pelanggan runcit dan institusi di lebih 150 buah negara. FxPro memberikan anda akses kepada harga yang kompetitif dan kecairan yang mendalam tanpa memerlukan intervensi transaksi (mengikuti dengan Dasar Pelaksanaan Pesanan FxPro) melalui platform transaksional maju, teknologi sebenar Ujian luar biasa dan alat algoritma.

FxPro Group Limited adalah syarikat induk FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited dan FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited adalah syarikat induk FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited dan FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited diberi kuasa dan dikawal oleh Pihak Berkuasa Perkhidmatan Kewangan (nombor pendaftaran 509956). FxPro Financial Services Company Limited diberi kuasa dan dikelola oleh Suruhanjaya Saham dan Dagang Cyprus (lesen No 078/07) dan oleh Suruhanjaya Perkhidmatan Kewangan (sah No. 45052). Pasaran global FxPro MENA Limited diberi kuasa dan dikawal oleh Pihak Berkuasa Perkhidmatan Kewangan Dubai (rujuk no F003333). FxPro Global Markets Ltd diberi kuasa dan dikawal selia oleh Suruhanjaya Saham Bahamas (lesen No. SIA-F184).

Hubungi melalui media

Untuk sebarang maklumat berkaitan media, sila hubungi pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960