info
pelaburan bertanggungjawab
pelaburan bertanggungjawabpelaburan bertanggungjawabFD adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 77% daripada pelabur runcit kehilangan wang dengan pembekal ini. Pertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu untuk membayar risiko.
Tanggungjawab pelaburan: Perdagangan CFD melibatkan risiko.

Penaja untuk kemeja baju Aston Villa Shirt

FxPro, sebuah syarikat yang berpangkalan di pulau Sip dan merupakan broker runcit utama pertukaran asing dan spread kontrak, telah mengumumkan ia akan menjadi rakan perdagangan utama Aston Villa Football Club ...

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), sebuah syarikat yang berpangkalan di pulau Sip dan merupakan broker runcit utama pertukaran asing dan kontrak perbezaan, telah mengumumkan bahawa ia akan menjadi rakan dagangan utama Aston Villa Football Club dari Julai 2010 dalam tawaran tiga tahun. Sebagai sebahagian daripada perjanjian, FxPro akan muncul di skema warna baru kelab, yang akan diumumkan pada 15 Julai di Birmingham.

Bercakap dari Ibu Pejabat FxPro di Limassol, Pengarah Denis Sukhotin, sangat bersemangat mengenai perkongsian baru ini. “Aston Villa adalah salah satu nama besar Liga Perdana Inggeris, dengan pasukan setia jauh di luar sempadan England. FxPro bangga menjadi rakan kelab, kerana ia terus bersaing di kedudukan tertinggi dalam liga bola sepak dalam negeri terbesar di dunia. ”

Jim Manczak, Pengurus Perhubungan Strategik FxPro, tambahnya,

'Kami merancang untuk bekerja dengan gigih dengan rakan-rakan kami di Aston Villa dan mengembangkan kehadiran global kami. Villa adalah salah satu kelab tertua dan paling berjaya dalam bola sepak Inggeris dan kempennya disaksikan secara global. Kami tidak sabar-sabar untuk berhubung dengan peminat kami hari ini & luas.'
"Virgin Formula 1 perlumbaan kereta Virgin, Kejohanan dunia lumba jalan, ejohanan Kereta Race Road Cyprus Dan kini kelab bola sepak Aston Villa adalah semua aset sukan hebat yang kami sayangi. Hubungan FxPro yang semakin berkembang dengan sukan antarabangsa mencerminkan pendekatan inovatif kami terhadap penjenamaan global dan berkongsi minat dan bahasa bersama dengan pelanggan di seluruh dunia. ”
Paul Faulkner,Pengarah Eksekutif Aston Villa Football Club mengatakan: “Kami sangat teruja untuk menyertai perkongsian baru ini dengan FxPro. "Ia mencerminkan pertumbuhan berterusan kami sebagai sebuah kelab, selepas satu musim di mana kami menduduki tempat keenam dalam Liga Perdana untuk tahun ketiga berturut-turut manakala dua kali memenangi Wembley - bersaing dalam Final Piala Carling dan separuh akhir Piala FA."

Persatuan Breakout antara Aston Villa dan Acorns - penyedia penjagaan kejururawatan akhir yang terbesar bagi kanak-kanak yang mempunyai penyakit yang teruk dan mengancam nyawa di UK - akan kekal, dengan Acorns menjadi Dana Amal Rasmi Kelab dan FxPro yang komited untuk menyokong amal dalam usaha bersama.

Mengenai Aston Villa

Kelab Bola Sepak Aston Villa ditubuhkan pada 1874 dan menjadi ahli pengasas Persatuan Bola Sepak pada 1888. Kelab ini dinobatkan sebagai juara Inggeris tujuh kali antara 1894 dan 1981. Pemenang Tujuh Piala FA - kejohanan bola sepak tertua di dunia - dan lima trofi memenangi liga, Villa mencapai ketinggian bola sepak Eropah pada tahun 1982 apabila mereka menewaskan Bayern Munich untuk memenangi Piala Eropah. Aston Villa adalah kelab bola sepak yang bercita-cita tinggi. Martin O'Neill adalah salah seorang pengurus paling tinggi dalam sukan dan pemilik Randy Lerner juga memiliki pasukan bola sepak Cleveland Browns di Liga Bola Sepak Kebangsaan (NFL). Musim lalu, kelab menduduki tempat keenam dalam Liga Perdana Barclays - dalam musim ketiga berturut-turut - dan juga memenangi Wembley dua kali, bertanding untuk Piala FA dan separuh akhir Piala FA. Untuk maklumat lanjut, sila layari www.avfc.co.uk.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi kami:

Brian Doogan
ĐT + 44 7984 637 628
Email: brian.doogan@avfc.co.uk

Kembali ke halaman Siaran Akhbar
Mengenai FxPro

FxPro adalah broker yang memenangi anugerah dalam talian, berkhidmat kepada pelanggan runcit dan institusi di lebih 150 buah negara. FxPro memberikan anda akses kepada harga yang kompetitif dan kecairan yang mendalam tanpa memerlukan intervensi transaksi (mengikuti dengan Dasar Pelaksanaan Pesanan FxPro) melalui platform transaksional maju, teknologi sebenar Ujian luar biasa dan alat algoritma.

FxPro Group Limited adalah syarikat induk FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited dan FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited adalah syarikat induk FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited dan FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited diberi kuasa dan dikawal oleh Pihak Berkuasa Perkhidmatan Kewangan (nombor pendaftaran 509956). FxPro Financial Services Company Limited diberi kuasa dan dikelola oleh Suruhanjaya Saham dan Dagang Cyprus (lesen No 078/07) dan oleh Suruhanjaya Perkhidmatan Kewangan (sah No. 45052). Pasaran global FxPro MENA Limited diberi kuasa dan dikawal oleh Pihak Berkuasa Perkhidmatan Kewangan Dubai (rujuk no F003333). FxPro Global Markets Ltd diberi kuasa dan dikawal selia oleh Suruhanjaya Saham Bahamas (lesen No. SIA-F184).

Hubungi melalui media

Untuk sebarang maklumat berkaitan media, sila hubungi pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960