Tukaran Asing Kalendar Ekonomi

Perdagangan CFD melibatkan risiko kerugian yang ketara

 

Sila lihat pada semua acara ekonomi penting yang bakal muncul dalam beberapa jam, hari, minggu malah bulan yang akan datang dengan kalendar ekonomi tukaran asing dalam talian kami. Segala-galanya dikemas kini secara automatik ketika pengumuman secara langsung sebaik sahaja data acara dikeluarkan untuk menyediakan anda dengan maklumat penting yang dapat memberi kesan kepada perdagangan anda. Peristiwa-peristiwa ekonomi yang lampau dan kesannya terhadap pasaran juga dapat dipaparkan dengan kalendar ekonomi.

Mudah Digunakan

Pilih mana-mana hari dalam kalendar ekonomi dan anda akan dapat melihat senarai semua acara ekonomi yang dijadualkan yang bakal mengambil tempat pada hari tersebut. Klik pada acara individu untuk memaparkan maklumat lanjut dan pautan ke data lebih terperinci tentangnya. Maklumat ini akan dapat membantu anda melakukan keputusan perdagangan bermaklumat. Masa yang tinggal sebelum acara bakal bermula ada ditunjukkan, dan juga tanda semak yang menandakan sama ada ia telah berlangsung. Kemeruapan yang dijangkakan bagi setiap acara ditunjukkan dalam skala bertiga, rendah ke tinggi, berserta dengan peratusan sebenar, konsensus dan lampau.

Penyesuaian dan Aplikasi Mudah Alih

Kalendar tukaran asing kami boleh disesuaikan supaya hanya acara yang akan memberi kesan kepada perdagangan anda yang dipaparkan. Zon masa boleh ditukar dengan mudah dan pilihan penapis bermakna bahawa acara dari negara tertentu, kategori tertentu dan tahap kemeruapan sahaja yang akan ditunjukkan. Untuk sentiasa dimaklumkan sepenuhnya dengan berita terkini tukaran asing, memuat turun aplikasi kalendar kami untuk peranti Apple dan Android dapat memastikan anda mempunyai akses ke maklumat berkenaan di mana jua, bila-bila masa sahaja.

Mengapakah FxPro?
Blog FxPro
Produk dan Sebaran

Ketahui mengapa pedagang di seluruh dunia memilih FxPro

Segala-galanya yang anda perlu tahu mengenai bagaimana pasaran berkembang, pengemaskinian syarikat dan artikel bermaklumat semuanya di satu tempat.

Ketahui semua mengenai instrumen boleh dagang FxPro dan harga yang kompetitif.

UP