info
pelaburan bertanggungjawab FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.pelaburan bertanggungjawabpelaburan bertanggungjawabFD adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 75.54% daripada pelabur runcit kehilangan wang dengan pembekal ini. Pertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu untuk membayar risiko.CFD dan Spread Betting adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 79.78% akaun pelabur runcit kehilangan wang pada CFD dan Spread Betting dengan penyedia ini . Anda harus mempertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD dan Spread Betting bekerja dan mampu menerima risiko yang tinggi untuk kehilangan wang.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Tanggungjawab pelaburan: Perdagangan CFD melibatkan risiko.
Pusat Bantuan FxPro-Terminologi

Imbangan perdagangan (Trade Balance)

Imbangan Perdagangan adalah penunjuk ekonomi yang memantau perubahan bulanan dalam perbezaan antara nilai barangan dan perkhidmatan yang dieksport dan dieksport oleh negara atau rantau. Angka negatif menunjukkan defisit perdagangan; Angka positif menunjukkan lebihan perdagangan. Apabila data lebih baik dari yang dijangkakan, iaitu defisit dikurangkan dan / atau baki diperbaharui, ini cenderung mempunyai kesan positif terhadap mata wang yang dipersoalkan.