info
pelaburan bertanggungjawab FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.pelaburan bertanggungjawabpelaburan bertanggungjawabFD adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 75.54% daripada pelabur runcit kehilangan wang dengan pembekal ini. Pertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu untuk membayar risiko.CFD dan Spread Betting adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 79.78% akaun pelabur runcit kehilangan wang pada CFD dan Spread Betting dengan penyedia ini . Anda harus mempertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD dan Spread Betting bekerja dan mampu menerima risiko yang tinggi untuk kehilangan wang.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Tanggungjawab pelaburan: Perdagangan CFD melibatkan risiko.
Pusat Bantuan FxPro-Terminologi

Tick (Tick)

Sering dikaitkan dengan pip, tanda adalah perbezaan harga pasaran semasa dan harga pasaran terakhir yang disebut harga, dengan kata lain amaun pasaran telah bergerak dalam tempoh tertentu. Tidak seperti pip, tanda bukan nombor tetap, tetapi turun naik masa nyata yang bergantung pada keadaan pasaran semasa. Sebagai contoh, dalam pasaran yang sangat cair, satu tanda boleh mewakili pip tunggal; Sebaliknya dalam pasaran tidak cair, ia boleh mewakili 30 langkah bergerak.