info
pelaburan bertanggungjawab
pelaburan bertanggungjawabpelaburan bertanggungjawabFD adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 70.25% daripada pelabur runcit kehilangan wang dengan pembekal ini. Pertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu untuk membayar risiko.CFD dan Spread Betting adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 75.56% akaun pelabur runcit kehilangan wang pada CFD dan Spread Betting dengan penyedia ini . Anda harus mempertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD dan Spread Betting bekerja dan mampu menerima risiko yang tinggi untuk kehilangan wang.
Tanggungjawab pelaburan: Perdagangan CFD melibatkan risiko.

Pusat Bantuan FxPro-Terminologi

Rasanya agak sukar? Kami ada di sini untuk membantu. Akademi Perdagangan akan memberi anda semua yang anda perlukan untuk mengetahui tentang Trading Forex. Istilah dagangan boleh didapati dalam glosari
Trailing Stop (Perintah untuk memotong kerugian) (Trailing Stop)

Pesanan trailing stop (potong kerugian) adalah pesanan boleh ditetapkan untuk mengaburkan harga pasaran, dalam lingkungan pip yang ditetapkan untuk memastikan keuntungan apabila bergerak dalam harga mengikut kelebihan pedagang. Pesanan potongan Kerugian yang rendah boleh ditubuhkan untuk beroperasi selepas pasaran bergerak dalam jumlah pips yang telah ditentukan sebelumnya dan pada mulanya ia akan bermula pada harga pasaran, selalu dalam jumlah tertentu pips relatif terhadap harga semasa..