info
pelaburan bertanggungjawab FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.pelaburan bertanggungjawabpelaburan bertanggungjawabFD adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 78.90% daripada pelabur runcit kehilangan wang dengan pembekal ini. Pertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu untuk membayar risiko.CFD dan Spread Betting adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 80.59% akaun pelabur runcit kehilangan wang pada CFD dan Spread Betting dengan penyedia ini . Anda harus mempertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD dan Spread Betting bekerja dan mampu menerima risiko yang tinggi untuk kehilangan wang.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Tanggungjawab pelaburan: Perdagangan CFD melibatkan risiko.
Pusat Bantuan FxPro-Terminologi

Virtual Private Server (VPS) (FxPro VPS (Virtual Private Server))

Perkhidmatan VPS FxPro memberikan pedagang akses kepada pelayan jauh khusus yang membolehkan mereka memuat turun dan menjalankan EA mereka dari jauh, membolehkan mereka untuk berdagang 24/5 dengan kependaman berkurang, bahkan tidak Anda perlu menghidupkan komputer anda. Kos langganan VPS ialah $ 30 sebulan atau adalah percuma kepada orang yang layak yang merupakan Akauntan aktif.