info
pelaburan bertanggungjawab FxPro is not regulated by the JFSA and is not engaging in any action(s) which may be deemed to constitute a solicitation of financial services; this translated page is not intended for Japanese residents.FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission; this translated page is not intended for Brazilian residents.pelaburan bertanggungjawabpelaburan bertanggungjawabFD adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 78.90% daripada pelabur runcit kehilangan wang dengan pembekal ini. Pertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu untuk membayar risiko.CFD dan Spread Betting adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 80.59% akaun pelabur runcit kehilangan wang pada CFD dan Spread Betting dengan penyedia ini . Anda harus mempertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD dan Spread Betting bekerja dan mampu menerima risiko yang tinggi untuk kehilangan wang.
FxPro is not regulated by the JFSA and is not engaging in any action(s) which may be deemed to constitute a solicitation of financial services; this translated page is not intended for Japanese residents.FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission; this translated page is not intended for Brazilian residents.Tanggungjawab pelaburan: Perdagangan CFD melibatkan risiko.
FxPro Help Centre - Glossary

Dompet FxPro Vault (undefined)

Dompet FxPro‘s Vault adalah akaun utama dari mana peniaga boleh memindahkan wang ke semua akaun perdagangan mereka yang lain. Ia telah dibangunkan untuk menghapuskan keperluan untuk sentiasa menyimpan wang ke dalam akaun dagangan, yang berisiko dari kedudukan terbuka. Dompet FxPro Vault menghapuskan masalah ini, peniaga boleh deposit ke dalam dompet Kebal mereka dan kemudian diedarkan mereka untuk semua akaun dagangan FxPro lain dan apabila perlu meningkat mereka. Di samping itu, wang yang dipegang di dompet Vault dilindungi sepenuhnya dari kedudukan terbuka yang mungkin ada pedagang.