Terbitan Akhbar FxPro

FxPro New Naming Rights Partner for Super Rugby

16/11/2011, 05:49

Rugby.com.au

Australian Rugby Union today announced the global foreign exchange broker FxPro as the domestic naming rights partner to Super Rugby for the next four years.

FxPro Super Rugby will kick off in 2012 with the last weekend in February launching a new relationship between ARU and a world leader in the foreign exchange industry...

View Article By ARU Media Unit

Nota kepada Media

Mengenai FxPro

FxPro merupakan broker FX yang dianugerahkan berkali-kali yang mana kepentingannya adalah sejajar dengan klien-kliennya dengan membantu mereka untuk mendapat lebih keuntungan. Melalui sumber kecairannya yang dalam FxPro bermatlamat untuk menjadi pembekal penyelesaian FX yang terulung untuk kedua-dua klien institut dan runcit, yang menggunakan perkhidmatannya dalam lebih daripada 150 negara dengan platform perdagangan dan perkakas algoritma yang canggih.

FxPro Group Limited ialah syarikat induk FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited dan FxPro Global Markets Limited.

FxPro UK Limited dibenarkan dan dikawal selia oleh Financial Conduct Authority (no. pendaftaran. 509956). FxPro Global Markets MENA Limited diberi kuasa dan dikawal selia oleh Pihak Berkuasa Perkhidmatan Kewangan Dubai (nombor rujukan F003333).FxPro Financial Services Limited disahkan dan diregulasikan oleh Suruhanjaya Sekuriti dan Tukaran Cyprus (no. lesen 078/07) dan disahkan oleh Lembaga Perkhidmatan Kewangan ('FSB') (o.pengesahan 45052). FxPro Global Markets Ltd diberi kuasa dan dikawal selia oleh SCB (no. lesen SIA-F184).

Cara Menghubungi Media

FxPro Group Ltd

Perdagangan CFD melibatkan risiko kehilangan yang tinggi.

UP