Terbitan Akhbar FxPro

FxPro Announces The Opening Of Its New UK Subsidiary – FxPro UK Limited

15/11/2010, 08:37

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), a leading global retail broker in FX and CFDs, today announces the opening of its UK subsidiary FxPro UK Limited (FxPro UK).

The opening of FxPro UK is part of the FxPro Group’s plan to extend its international coverage in to the UK market. FxPro UK is authorised and regulated by the Financial Services Authority (FSA).

The company will be providing a customised account opening process for all UK residents.

Panagiotis Xydas, Chief Executive Officer of FxPro commented:

"FxPro is delighted to announce the opening of our new UK subsidiary. The UK is a key market for us and the granting of regulatory approval by the FCA is an indication of our commitment to making the account opening process for potential UK clients as smooth as possible and in line with UK industry standards. "

The FxPro UK website can be accessed at: www.fxpro.co.uk

Nota kepada Media

Mengenai FxPro

FxPro merupakan broker FX yang dianugerahkan berkali-kali yang mana kepentingannya adalah sejajar dengan klien-kliennya dengan membantu mereka untuk mendapat lebih keuntungan. Melalui sumber kecairannya yang dalam FxPro bermatlamat untuk menjadi pembekal penyelesaian FX yang terulung untuk kedua-dua klien institut dan runcit, yang menggunakan perkhidmatannya dalam lebih daripada 150 negara dengan platform perdagangan dan perkakas algoritma yang canggih.

FxPro Group Limited ialah syarikat induk FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited dan FxPro Global Markets Limited.

FxPro UK Limited dibenarkan dan dikawal selia oleh Financial Conduct Authority (no. pendaftaran. 509956). FxPro Global Markets MENA Limited diberi kuasa dan dikawal selia oleh Pihak Berkuasa Perkhidmatan Kewangan Dubai (nombor rujukan F003333).FxPro Financial Services Limited disahkan dan diregulasikan oleh Suruhanjaya Sekuriti dan Tukaran Cyprus (no. lesen 078/07) dan disahkan oleh Lembaga Perkhidmatan Kewangan ('FSB') (o.pengesahan 45052). FxPro Global Markets Ltd diberi kuasa dan dikawal selia oleh SCB (no. lesen SIA-F184).

Cara Menghubungi Media

FxPro Group Ltd

Perdagangan CFD melibatkan risiko kehilangan yang tinggi.

UP