FxPro CSR

FxPro terlibat secara aktif dengan beberapa acara amal yang berdaftar, sama ada tempatan mahupun antarabangsa. Matlamat kami adalah untuk memberikan satu kelainan kepada kehidupan dan masa hadapan kanak-kanak yang memerlukan. Inilah sebabnya kami menyokong secara aktif inisiatif yang berkaitan dengan pendidikan, nutrisi dan kualiti kehidupan. Kami ingin menjadi pemangkin kepada perubahan, membolehkan kanak-kanak berkembang maju dalam masyarakat mereka, kerana setiap dan semua kanak-kanak berhak mendapat peluang untuk menerokai potensi mereka.

Sebagai sebuah syarikat global dengan tenaga kerja yang berlainan dan berbilang bangsa, impak kerja-kerja amal kami jauh lebih hebat apabila kami menggalakkan pekerja kami untuk menyokong dan menyumbang kepada acara amal pilihan mereka. Kami berusaha gigih membina hubungan kukuh dan kekal selama-lamanya antara syarikat dan masyarakat. Hasilnya, FxPro kini terlibat dengan pelbagai jenis acara amal—dalam beberapa bulan kebelakangan ini, kami telah menderma kepada UNICEF dan Palang Merah; kemudahan penjagaan / hospital tempatan dan antarabangsa serta acara amal mengumpul dana.

Para pekerja kami ialah nadi kepada kejayaan kami dan kami beriltizam untuk memastikan semua warga kerja mengalami persekitaran kerja yang didefinisikan oleh keadilan dan rasa hormat.

Dasar Sumber Manusia FxPro secara ringkas
  • Dasar tanpa diskriminasi dan peluang saksama yang ketat
  • Cuti tambahan untuk staf muda untuk tujuan latihan
  • Dasar pekerjaan yang fleksibel untuk pekerja yang mempunyai tanggungjawab keperluan menjaga anak/orang dewasa
  • Sokongan tambahan untuk warga kerja yang menyambung pengajian untuk kelayakan atau keahlian profesional berkaitan industri
Acara Amal Sebelum Ini
 

Pada 2014 FxPro menyatakan sokongannya kepada Institut Kebudayaan Cyprus dengan menjadi penaja platinum perayaan yang menandakan tahun ke sepuluh pulau sebagai negara ahli Kesatuan Eropah. Acara tersebut diadakan dalam kawasan pejalan kaki Ledras, Onasagorou dan Faneromeni dalam pekan lama Nicosia dan telah menampilkan muzik, tarian dan teater dari seluruh negara Kesatuan Eropah.

 

Dalam empat tahun kebelakangan ini, FxPro menyediakan cagaran kewangan yang ketara bagi menyokong Yayasan Kelab Bola Sepak Fulham, acara amal sukan masyarakat utama yang bermatlamat untuk membina kehidupan yang lebih baik melalui sukan. Mereka menggunakan kuasa sukan untuk menyampaikan pelbagai pendidikan berinspirasi, kesihatan, ketidakupayaan, rangkuman sosial dan program bola sepak dalam masyarakat mereka.

Laman web: www.fulhamfc.com/

 

Sejak 2010, FxPro telah menjadi penyokong aktif Acorns Children’s Hospice Trust, sebuah badan amal berdaftar yang menyediakan penjagaan kanak-kanak dan remaja dengan keadaan kehidupan yang terhad dan mengancam nyawa.

Laman web: www.acorns.org.uk/

 

FxPro secara tetap telah menyatakan sokongan kepada Unicef (Dana Kanak-Kanak Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu), sebuah program Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu yang menyediakan kemanusiaan jangka panjang dan bantuan pembangunan mental bagi kanak-kanak dan ibu-ibu di negara membangun.

Laman web: www.unicef.org/

 

FxPro telah menyediakan cagaran kewangan bagi menyokong Hospis Michael Sobell, acara amal berdaftar yang menyediakan pusat kecemerlangan untuk khidmat jagaan paliatif pakar meningkatkan penjagaan pesakit dengan kesakitan yang membataskan kehidupan dan sokongan untuk keluarga dan kerjaya mereka.

Laman web: www.michaelsobellhouse.co.uk/

 

FxPro, sebagai penaja utama Teleton 2010, menyediakan cagaran kewangan yang ketara bagi menyokong Teleton 2010, Institut Neurologi dan Genetik Cyprus, dan Persatuan Distrofi Otot Cyprus. Teruskan daripada sumbangan yang diumpil bagi meningkatkan kesedaran awam dan membiayai kerja sosial dan saintifik yang sedang dilakukan.

Laman web: www.cing.ac.cy/telethon/

 

FxPro menyatakan sokongannya untuk acara tiga hari Radiomaraton yang telah diadakan pada tahun 2010, yang membentuk satu contoh hebat komitmen sukarela bagi individu luar biasa serta manusia biasa semua peringkat umur, menetap di Cyprus dan di tempat lain bersama masyarakat Greek, terhadap kanak-kanak yang mengharungi kehidupan dengan semangat melawan, keazaman dan semangat.

Laman web: www.radiomarathon.co.uk/

 

FxPro, sebagai satu daripada penaja utama acara amal “Lebih baik saya berjalan kaki daripada minum mabuk dan memandu”, telah menyediakan cagaran kewangan bagi menyokong Yayasan Dancing Queen pada tahun 2011, satu penghormatan kepada Dr. Yiota Demetriou yang bermatlamat untuk melaksanakan visinya bagi memastikan dan meningkatkan kesihatan psikologi dan kesejahteraan kanak-kanak dan keluarga mereka.

Laman web: http://dancingqueenfoundation.com/

 

FxPro menyatakan sokongannya dengan Tin untuk Kanak-Kanak, sebuah badan amal berdaftar yang ditubuhkan pada 1990. Badan amal tersebut mengatur pengumpulan dan kitar semula tin aluminium di Cyprus dan hasilnya digunakan untuk membeli peralatan perubatan untuk wad kanak-kanak di hospital Cypriot.

Laman web: www.cansforkids.org/

 

Cyprus Alliance untuk Rare Disorder bekerjasama rapat dengan Kementerian Kesihatan Cypriot dan agensi lain bagi meningkatkan kualiti hidup pesakit yang menderita penyakit gangguan jarang berlaku.

Laman web: www.thalassaemia.org.cy/

 

Pada 2011, FxPro menyatakan sokongannya untuk Masyarakat Palang Merah Cyprus, ditubuhkan dengan betul oleh Persatuan Kebangsaan, dikenali sebagai auksiliari kepada pihak berkuasa awam dalam medan perikemanusiaan oleh Kerajaan Republik Cyprus dengan sumbangan barang dagangan rasmi yang berkaitan sukan antarabangsa.

FxPro telah memberikan 2,500 pek individu dan item eksklusif pakaian dan barang dagangan rasmi daripada pelbagai tajaan sukan antarabangsa (termasuk IRC, Virgin F1 Racing*, dan WRC) kepada Pengarah Umum bagi Persatuan Palang Merah Cyprus, Takis Neophytou dan menyatakan komitmennya untuk bekerjasama dengan lebih rapat bersama badan amal pada masa hadapan.

Laman web: www.redcross.org.cy/

Kerjaya
Mengapa FxPro
Anugerah

Berminat terhadap kerjaya bersama salah satu broker terkemuka di dunia?

Ketahui mengapa pedagang di seluruh dunia memilih FxPro

Kami telah menerima lebih 20 anugerah yang memperakui perkhidmatan kami.

UP