info
pelaburan bertanggungjawab FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.pelaburan bertanggungjawabpelaburan bertanggungjawabFD adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 75.54% daripada pelabur runcit kehilangan wang dengan pembekal ini. Pertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu untuk membayar risiko.CFD dan Spread Betting adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 79.78% akaun pelabur runcit kehilangan wang pada CFD dan Spread Betting dengan penyedia ini . Anda harus mempertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD dan Spread Betting bekerja dan mampu menerima risiko yang tinggi untuk kehilangan wang.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Tanggungjawab pelaburan: Perdagangan CFD melibatkan risiko.

Join the№1 Broker*

* berdasarkan lebih dari 50 Anugerah Global UK 70+ International & UK Awards

Melabur #US30 (Dow Jones Industrial Average), EURUSD, Emas dan Apple dari satu akaun

laptop

Dagangan CFD pada pelbagai instrumen termasuk pasangan FX yang popular, Futures, Indeks, Logam, Energi dan Shares dan semua pengalaman pasaran global berada di tangan anda.

Pemberitahuan lebih lanjut

Pilihan deposit berganda
dan tarik duit

Kami menyediakan pelanggan kami dengan pelbagai pilihan pembayaran termasuk pemindahan bank, kad debit/kredit, PayPal, Skrill, Neteller. dan UnionPay 1 .

mulakan percuma

perbezaannya adalah ketat
dan tidak ada komisen

Terlibat dalam pasaran dunia dan meneroka peluang yang tidak berkesudahan dengan broker terbaik dunia 2 - semuanya mempunyai margin yang ketat dan tidak suruhanjaya.

Cuba sendiri

Pilih platform yang sesuai dengan keperluan anda

Kami menyediakan pelanggan kami rangkaian platform desktop, web dan mudah alih, termasuk MetaTrader 4, MetaTrader 5, cTrader dan FxPro Edge.

FxPro MetaTrader 4/5,
FxPro cTrader
 • 6 kumpulan aset
 • Fixed and Floating spreads
 • Pelaksanaan segera dan pelaksanaan pasaran
 • Dasar perdagangan EA/cBot
FxPro Edge
 • Platform Perdagangan Dalam Talian Terbaik - FXWeek
 • Perbezaannya ketat
 • Buat pesanan dengan hanya satu klik
 • Pemadanan pesanan pasaran

1,300,000 Akaun Pelangan

FxPro telah menyediakan perkhidmatan urus niaga dalam talian kepada pelanggan sejak tahun 2006 dan kini melayani 173 negara

70+ anugerah antarabangsa

FxPro telah menerima pengiktirafan berterusan dalam industri ini, memenangi lebih daripada 70 anugerah antarabangsa setakat ini dari segi kualiti perkhidmatan.

perkhidmatan pelanggan 5 -bintang

Tim perkhidmatan pelanggan berbilang bahasa yang berdedikasi kami berfungsi 24/5 untuk memberi anda sokongan yang luar biasa.

4 peraturan industri

FxPro dikenali sebagai broker yang boleh dipercayai. Kami dikawal oleh FCA, CySEC, FSB dan SCB

Untuk mobile

Mengesan pasaran bergerak dengan aplikasi mudah alih dan mendapat manfaat daripada latensi urus niaga yang sangat rendah, pemenuhan pesanan yang memenangi anugerah, dan kecairan yang mendalam. Tersedia untuk iOS dan Android

phones
fxpro direct
 • Secure FxPro Wallet
 • MT4, MT5 & cTrader accounts
 • Variety of payment methods
 • Latest economic events
androidios

Penaja utama

Official Partner of theMcLaren F1TM TeamMulakan 2018
Major Sponsorships
Official Main Sponsor of Yacht Club de MonacoMulakan 2016

1   Terdapat banyak pilihan pembayaran . Cara pembayaran berbeza mengikut bidang kuasa dan negara tempat kediaman .

2   Berdasarkan lebih 70 Anugerah dari UK dan global

3   Pelanggan FxPro di platform cTrader dikenakan komisen. Melihat ' cTrader Commission Calculator '