Pasaran FxPro

Berdaganglah dalam
Pasaran Dunia

Alat FxPro untuk mudah alih

FxPro berbangga dalam menyediakan anda dengan alat perdagangan tukaran asing yang terbaik dalam industri; kami ingin anda sentiasa peka dengan perkembangan semasa dan banyak pengetahuan supaya anda boleh membuat keputusan terbaik setiap kali anda berdagang. Aplikasi mudah alih kami menampilkan semua alat FX yang anda perlukan bagi meningkatkan pengalaman perdagangan tukaran asing anda.

Apple Watch

Alat FxPro untuk Apple Watch

Alat FxPro kami yang popular kini tersedia untuk Apple Watch anda! Sesuai untuk pedagang yang mahu mengikuti perkembangan instrumen kegemaran mereka di mana jua, Alat FxPro dan Apple Watch adalah pasangan secocok dari syurga. Tambah simbol yang anda gemari ke portfolio dan terima pemberitahuan secara terus ke jam anda apabila harga mencapai tahap yang telah anda pradefinisikan. Cubalah ia hari ini.

Dapatkan pautan muat turun terus ke telefon bimbit anda

+
 
Pilih OS
Platform Mudah Alih
Mengapakah FxPro?
Webinar

Berdagang dari mana-mana sahaja, pada bila-bila masa sahaja. Versi untuk Android, iOS dan berasaskan web kini tersedia.

Ketahui mengapa pedagang seluruh dunia memilih FxPro

Webinar biasa kami mengandungi maklumat yang amat berguna mengenai topik berkaitan pelbagai jenis perdagangan, mendaftarlah untuk mengambil bahagian secara langsung atau menontonnya pada bila-bila masa daripada pelayar anda.

UP