Pasaran FxPro

Berdaganglah dalam
Pasaran Dunia

  • /
  • Dagangan Di Talian
    /
  • Jenis-jenis Akaun

Jenis-jenis Akaun

FxPro menawarkan akaun demo untuk platform MT4, MT5 dan cTrader kami, serta akaun perdagangan langsung untuk MT4, MT5, cTrader dan FxPro SuperTrader*. Selain itu, kami menawarkan perkhidmatan khusus untuk pengurus akaun dan klien VIP.

Pakej VIP

Kami menawarkan pakej VIP kepada klien bernilai bersih tinggi yang dipilih dan mereka yang aktif berdagang dengan volum besar. Klien VIP kami mendapat manfaat daripada tiada Yuran Deposit, perkhidmatan VPS percuma, percuma pengesyoran perdagangan, laporan berita eksklusif dan peringatan tahap margin melalui e-mel dan SMS.

Tiada yuran deposit

Yuran deposit klien VIP ditanggung dengan ihsan FxPro.

VPS Percuma

Guna Pelayar Persendirian Maya khusus kami untuk menjalankan Penasihat Pakar MT4 anda dan robot cAlgo sepanjang masa dengan kependaman dikurangkan.

Buletin FX

Kemas kini berita dan idea perdagangan percuma daripada pasukan penyelidikan kami di London dan laporan pasaran kerap daripada rakan kongsi perbankan kami melalui e-mel dan SMS.

Peringatan Margin

Terima pemberitahuan apabila tahap margin akaun praset dicapai melalui peringatan SMS, e-mel dan pemberitahuan MT4.

Hubungi pengurus VIP khusus anda
International VIP Department
Tel:
+44 (0) 203 151 5551
Faks:
+44 (0) 207 600 7063
Waktu Bekerja:
24/5
FxPro VPS
Alat Perdagangan
Jelajah FxPro SuperTrader

Benarkan strategi algoritma anda berdagang untuk anda dalam keadaan terbaik mungkin dengan memuatnya pada Pelayar Persendirian Maya kami yang kependamannya rendah.

Kami menawarkan sejumlah alat berguna kepada pedagang kami untuk membantu memaklumkan keputusan perdagangan mereka. Ketahui segala-galanya mengenainya.

Klik di sini untuk melakukan jelajah platform pelaburan serba baru kami dan melihat dengan tepat bagaimana ia mula berfungsi.

UP