Kelebihan Perdagangan FxPro

Oleh sebab jumlah dan arah dagangan klien kami, kami mampu memadankan tawaran hebat aliran pesanan kami secara dalaman, meminimumkan risiko kami sambil tidak campur tangan dengan apa cara sekalipun. Tidak semua kedudukan klien dilindungi nilai, oleh itu pendedahan sisa kekal dalam rumah sehingga had risiko pasaran kami. Pendedahan berlebihan dilindungi nilai secara luaran.
FxPro mengagregat harga daripada pelbagai pembekal kecairan. Anda menerima harga bida dan tanya terbaik yang tersedia setiap masa, walaupun ia datang daripada sumber berbeza.
Penetapan harga kami telus sepenuhnya. cTrader: $45 setiap $1juta yang didagangkan (selepas membuka dan menutup posisi). MT4: Tokokan sebaran untuk tukaran wang asing dan logam berharga.
Pesanan anda kemudian akan dilaksanakan sepenuhnya secara tanpa nama, dengan institusi berkenaan tidak mempunyai akses kepada henti rugi, ambilan untung atau mana-mana maklumat sensitif.
Pendedahan Berlebihan Dihantar ke Pasaran
PEMBEKAL KECAIRAN:

Top Tier LPs

Kitaran Dagangan FxPro

Pelanggan
Proses Pengantarabangsaan
Quotix

Penatapan Harga Yang Kompetitif

SEBUTAN Terbaik BIDAAN Terbaik Bank
  • Kecairan Dalam daripada pembekal kecairan Tahap Teratas
  • Berdagang atas harga yang kompetitif terus daripada para LP kami
  • 99.9% daripada pesanan dilaksanakan dalam tempoh 50ms
  • Tanpa Nama Sepenuhnya (tiada perwatakan dagangan atau maklumat pedagang yang disampaikan kepada para LP)
  • Kualiti perlaksanaan pesanan yang terunggul
  • Tiada had ke atas gaya/strategi dagangan
  • Tahap Had/Henti yang sangat ketat (daripada 1 pip dalam MT4 dan 0.1 pip dalam cTrader)
Bidaan dan Harga Tanya Terbaik Setiap Kali

Saiz pangkalan pelanggan kami bermakna kami menjanakan volum yang cukup untuk membolehkan harga yang amat kompetitif diperoleh daripada pembekal kecairan kami. Apabila kami menstrimkan sebutan kepada anda kami memilih Bidaan dan Harga Tanya terbaik setiap kali, tidak kira sama ada ia datang daripada pembekal kecairan berbeza, bermakna anda sentiasa mendapat harga terbaik mungkin.

Mengapa FxPro?

FxPro telah muncul sebagai broker global yang hakiki dengan melayani keperluan pelanggan di lebih 150 negara.

Kami diiktiraf dengan meluas sebagai salah satu broker FX yang menerajui dunia, dengan lebih daripada 20 anugerah dterima dalam tempoh 6 tahun yang lalu.

Kemajuan dalaman yang lestari bermakna pelanggan kami mendapat faedah daripada alat-alat ekslusif yang direka bentuk untuk membantu mereka mempertingkatkan dagangan mereka.

Tidak kiralah setakat mana tahap pengalaman anda atau saiz pelaburan anda, FxPro boleh membantu anda mendapatkan yang terbaik daripada pasaran dunia.

UP