FxPro Forex Tools Pasang

Rakan Kongsi

Terdapat lebih daripada satu cara untuk mendapatkan keuntungan daripada mata wang asing. Di FxPro kami menjadikannya perniagaan kami untuk menawarkan pelanggan dan rakan perniagaan setiap peluang untuk mendapatkan keuntungan daripada pasaran terbesar dan paling cair di dunia.

Sama ada anda mengendalikan laman web yang menawarkan sumber pelajaran, pemulaan brokeraj, atau perkhidmatan pengurusan akaun, FxPro boleh membantu anda menawarkan pelanggan anda banyak lagi.

Portal pemasaran kami telah dicipta untuk menyediakan anda dengan semua sumber yang diperlukan untuk mencipta laman web yang menarik, informatif dan efisien.

Portal Pemasaran FxPro

PAMM

Bagi profesional industri yang mempunyai kuasa untuk berdagang bagi pihak pelanggan, FxPro menawarkan anda akses kepada sistem perdagangannya yang tercanggih dan hubungan berkekalan dengan pembekal kecairan.

Ambillah kesempatan ke atas perkhidmatan PAMM berasaskan MT4 kami dan dapatkan yuran pengurusan, yuran prestasi, komisyen berasaskan volum dan rebat.

FxPro MT4 Pelbagai terminal membolehkan pengurus-pengurus akaun untuk menguruskan dana pelanggan-pelanggan mereka dengan mudah di bawah sebuah akaun utama.

Faedah untuk pengurus akaun

  • Dapatkan yuran pengurusan, yuran prestasi, komisyen dan rebat
  • Pilih di antara tiga cara peruntukan yang berlainan
  • Keberfungsian EA dibolehkan

Buka Kunci Potensi Anda

Daftar minat anda dengan melengkapkan borang di bawah dan salah seorang daripada staf kami akan menghubungi anda untuk membincangkan pilihan perkongsian.

 
UP