Pasaran FxPro

Berdaganglah dalam
Pasaran Dunia

Prime

Bahagian Pengurusan Portfolio FxPro

FxPro kini menawarkan perkhidmatan pengurusan portfolio budi bicara.

Kami membina dan mengurus portfolio FX bagi pihak klien bernilai bersih tinggi kami dengan fokus terhadap pulangan risiko terlaras.

 

Pasukan pengurus portfolio kami datang daripada pelbagai latar belakang akademik termasuk analisis kuantitatif, ekonomi, kewangan dan pengurusan pelaburan. Apa sahaja keperluan peribadi anda, kami berkelayakan dan berlesen sepenuhnya untuk membangunkan penyelesaian pelaburan FX untuk anda.

Penyelesaian pelaburan Bespoke FX
Pempelbagaian teliti
Yuran rendah
Fokus terhadap pulangan risiko terlaras
Mengapakah FX?

FX secara khusus adalah peluang pelaburan menarik disebabkan oleh kolerasinya yang rendah untuk kelas aset yang lain. Ini bermakna bahawa portfolio yang mengandungi strategi perdagangan FX biasanya mempunyai kepelbagaian lebih baik berbanding yang dilaburkan dalam aset tradisional. Anda kini boleh mengambil kesempatan ke atas kelas aset dinamik ini untuk membina portfolio algoritma strategi perdagangan FX yang dipelbagaikan dengan teliti

Bagaimana ia berfungsi
  • Kami memulakan dengan menilai toleransi risiko klien secara individu sebagai cara untuk membina profil pelabur; ini membolehkan kami menentukan strategi pelaburan manakah yang paling sesuai untuk setiap klien.
  • Selepas kami menetapkan tahap toleransi risiko, kami meneruskan untuk membina portfolio strategi perdagangan algoritma yang sesuai dan menguruskannya bagi pihak klien.
  • Semua strategi perdagangan kami melalui prosedur pemeriksaan yang sangat ketat dan prestasinya sentiasa dipantau.
  • Pengurus portfolio kami akan menguruskan segalanya untuk anda, daripada pemilihan strategi dan peruntukan dana sehingga pengurusan risiko dan wang.

Buka Kunci Potensi Anda

Daftar minat anda dengan melengkapkan borang di bawah dan salah seorang daripada staf kami akan menghubungi anda untuk membincangkan pilihan perkongsian.

Mulakan Berdagang Sekarang Demo Percuma Disertakan

Amaran Risiko: Perdagangan CFD melibatkan risiko kerugian yang ketara.

Mengapakah FxPro?
Polisi Privasi
Peraturan dan Lesen

Bina dan urus portfolio bagi strategi FX anda sendiri.

Maklumat peribadi anda adalah penting bagi kami seperti mana ia penting bagi anda sendiri.

Baca mengenai bidang kuasa yang mengawal selia kami.

UP