Prime

FX Invest

FxPro menawarkan penyelesaian pelaburan untuk klien yang mahu mengurus portfolio mereka sendiri secara aktif serta mereka yang mencari peluang pelaburan yang pasif.

Invest
FxPro SuperTrader

Platform pelaburan FX kami yang memenangi anugerah secara beransur-ansur menjadi lebih berjaya sejak dilancarkan, memperoleh Produk Terbaik Tahunan di Anugerah Forex UK pada 2014.

Idea cukup mudah; melabur dalam pasaran FX tanpa perlu berdagang secara manual. Platform kami membolehkan anda memperuntukkan dana untuk strategi perdagangan algoritma bagi pakar industri. Anda sebagai pelabur SuperTrader mengendalikan pemilihan strategi dan pengurusan risiko, sementara strategi dagangan kami menguruskan yang selebihnya.

Pergi ke FxPro SuperTrader
FxPro Pengurusan Portfolio

Bagi klien bernilai bersih tinggi yang lebih suka mengambil pendekatan pasif terhadap pelaburan mereka; bahagian pengurusan portfolio kami dilesenkan untuk mencipta portfolio pelaburan FX untuk anda dan menguruskannya bagi pihak anda dengan budi bicara sepenuhnya. .

Semasa peringkat permohonan, kami menilai setiap toleransi risiko klien dan mencipta profil pelabur unik untuk membantu kami menentukan strategi manakah yang paling sesuai dengan mereka. Fokus kami adalah memberikan pulangan risiko terlaras.

Dimaklumkan bahawa pada masa ini, FxPro SuperTrader dan Pengurusan Portfolio hanya tersedia untuk klien FxPro Financial Services Limited.

Mengapakah FxPro?
Polisi Privasi
Peraturan dan Lesen

Bina dan urus portfolio bagi strategi FX anda sendiri.

Maklumat peribadi anda adalah penting bagi kami seperti mana ia penting bagi anda sendiri.

Baca mengenai bidang kuasa yang mengawal selia kami.

UP