FAQ Platform SuperTrader

Bagaimanakah saya boleh menggunakan Halaman Portfolio?

Portfolio anda dibahagikan kepada tiga bahagian utama yang memberi anda pandangan dalam terperinci mengenai prestasi keseluruhan dan pelaburan anda.

Bahagian Prestasi Keseluruhan ialah bahagian utama dalam Halaman Portfolio, memaparkan statistik prestasi portfolio beragregat yang dikemas kini secara automatik setiap minit, di samping graf yang mewakili prestasi intrahari, 7 hari, 30 hari dan Sejak Bermula. Statistik utama yang lain juga dipaparkan, seperti jumlah yang diperuntukkan (iaitu jumlah amaun wang yang pada masa tersebut diperuntukkan kepada strategi), ekuiti bebas (amaun wang yang tersedia untuk menyalin strategi tambahan), leveraj yang digunakan, dan surutan maksimum (penurunan puncak ke lurah dalam terma peratusan), semuanya dikemas kini dalam masa nyata.

Halaman Portfolio anda juga memberi anda akses ke maklumat terperinci mengenai strategi yang disalin dan dipantau, membolehkan anda untuk mengedit tetapan salinan, membuka posisi dengan keupayaan untuk mengurus dan menutup dagangan, di samping memaparkan sejarah dagangan dan statistik sejarah.