Terbitan Akhbar FxPro

FxPro memenangi Anugerah World Finance Foreign Exchange - Broker Global STP/ECN yang terbaik.

21/05/2012, 06:00

FxPro Wins 2012 World Finance Foreign Exchange awards – Best Global ECN Broker

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), broker forex global yang terkemuka mengumumkan kemenangan Global STP / ECN Broker 2012 yang terbaik dalam berprestij Anugerah World Finance Foreign Exchange pada hari ini .

Platform cTrader FxPro telah diiktiraf sebagai penyelesaian STP / ECN yang terbaik kepada kedua-dua peniaga rantaian dan institusi, dan penyelesaian inovatif dan keupayaan teknologi yang maju mendapat pujian yang tinggi dari para hakim.

Anugerah World Finance Foreign Exchange dikenali di semua akhbar kewangan sebagai pengiktirafan kemuncak bagi para peserta dalam pasaran utama. Anugerah World Finance Award Selection Panel menggunakan pelbagai kriteria semasa memilih anugerah 2012, pinjaman mata yang kritikal dalam kolektif kewartawanan perniagaan selama 230 tahun untuk maklumat lengkap yang dikumpul oleh pasukan penyelidikan. Faktor utama yang ditimbang termasuk:

  • Perkhidmatan dan keselamatan
  • Harga yang kompetitif
  • Jumlah transaksi dan bahagian pasaran
  • Inovasi dan keaslian
  • Kepimpinan pasaran
  • Perkhidmatan pelanggan
  • Kekuatan kewangan
  • Platform dan infrastruktur teknologi
  • Tahap ketelusan pengawalseliaan
  • Pentadbiran yang baik
 

Denis Sukhotin, Pengasas FxPro mengulas:

“Dengan gembiranya FxPro mengumumkan bahawa Anugerah Finance Foreign Exchange telah memilih kami daripada semua pesaing kami sebagai ' Global STP / ECN Broker 2012 Terbaik.' Platform cTrader FxPro ini memberikan akses STP / ECN dengan menyeluruh kepada pasaran-pasaran dagangan mata wang untuk peniaga-peniaga profesional dan baru. Kami menghalakan perniagaan anda kepada rangkaian STP / ECN bermakna anda sedang berdagang secara langsung dengan bank-bank global terkemuka, membebaskan anda daripada ketidakcekapan model pembuat pasaran dan membuka pintu untuk perdagangan yang telus dalam persekitaran. Matlamat kami adalah untuk diiktiraf sebagai broker FX pilihan dunia dan anugerah ini adalah bukti untuknya.”

Laman web FxPro boleh diakses di www.fxpro.com.my

Nota kepada Media

Mengenai FxPro

FxPro merupakan broker FX yang dianugerahkan berkali-kali yang mana kepentingannya adalah sejajar dengan klien-kliennya dengan membantu mereka untuk mendapat lebih keuntungan. Melalui sumber kecairannya yang dalam FxPro bermatlamat untuk menjadi pembekal penyelesaian FX yang terulung untuk kedua-dua klien institut dan runcit, yang menggunakan perkhidmatannya dalam lebih daripada 150 negara dengan platform perdagangan dan perkakas algoritma yang canggih.

FxPro UK Limited diberikan kuasa dan dikawal selia oleh Financial Conduct Authority (sebelum ini, Financial Services Authority) (no. pendaftaran 509956). FxPro Financial Services Limited diberikan kuasa dan dikawal selia oleh Cyprus Securities dan Exchange Commission (no. lesen 078/07).

Cara Menghubungi Media

FxPro Group Ltd

Perdagangan CFD melibatkan risiko kehilangan yang tinggi.

UP