Terbitan Akhbar FxPro

FxPro mengumumkan Penyebaran yang lebih ketat dan Pengaliran yang mendalam.

14/02/2012, 07:00

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), broker forex terkemuka di dunia pada hari ini mengumumkan dua perkembangan utama yang baru kepada platform ECN mereka, FxPro cTrader.

Melalui perkongsian baru dengan Integral - pembekal teknologi dan aplikasi dagangan dan penyelesaian pengagregatan pengaliran - cTrader platform FxPro sekarang mengagregatkan harga aliran dari beberapa institusi perbankan global yang terbesar. Ini menyediakan pelanggan FxPro dengan pengaliran yang mendalam dan harga yang terdapat di pasaran interbank FX apabila melebihi kuantiti dari serendah $10,000 sehingga $500 juta.

Perkongsian FxPro dengan Integral dan pengagregatan harga dari beberapa institusi global yang terbesar membolehkan syarikat itu menyediakan penyebaran yang sangat kompetitif pada 40 pasangan mata wang yang kini ditawarkan pada cTrader - bermula dari serendah 0 pip dalam beberapa jurusan.

Di samping itu FxPro telah bekerjasama dengan Traiana untuk pemadanan perdagangan - pembekal perkhidmatan pasca dagangan yang terkemuka yang menghubungkan lebih daripada 500 firma dengan penyelesaian yang mengautomasikan kitaran hidup perdagangan produk dengan menyeluruh. Dengan menggunakan perkhidmatan Traiana, perdagangan dipadankan dan didamaikan dalam masa sebenar dengan broker utama FxPro, Morgan Stanley International, penetap standard global untuk pasaran broker utama untuk 25 tahun yang lalu.

Denis Sukhotin, Pengasas dan Pengerusi FxPro mengulas:

“Dengan memanfaatkan teknologi FxPro dan hubungan kami dengan institusi kewangan global, kami telah membina lingkaran penyebaran yang tiada tandingan dan menjadi kebanggaan kami.Pengurangan dalam penyebaran dan program rebat radikal kami adalah langkah seterusnya yang logik dalam perkongsian kejayaan ini dengan pelanggan kami.”

Program rebat FxPro boleh diakses di: http://www.fxpro.com/trading/conditions/ecn/rebates

Nota kepada Media

Mengenai FxPro

FxPro merupakan broker FX yang dianugerahkan berkali-kali yang mana kepentingannya adalah sejajar dengan klien-kliennya dengan membantu mereka untuk mendapat lebih keuntungan. Melalui sumber kecairannya yang dalam FxPro bermatlamat untuk menjadi pembekal penyelesaian FX yang terulung untuk kedua-dua klien institut dan runcit, yang menggunakan perkhidmatannya dalam lebih daripada 150 negara dengan platform perdagangan dan perkakas algoritma yang canggih.

FxPro UK Limited diberikan kuasa dan dikawal selia oleh Financial Conduct Authority (sebelum ini, Financial Services Authority) (no. pendaftaran 509956). FxPro Financial Services Limited diberikan kuasa dan dikawal selia oleh Cyprus Securities dan Exchange Commission (no. lesen 078/07).

Cara Menghubungi Media

FxPro Group Ltd

Perdagangan CFD melibatkan risiko kehilangan yang tinggi.

UP