Terbitan Akhbar FxPro

Hak Menamakan Baru Rakan Super Rugby oleh FxPro

16/11/2011, 05:49

Rugby.com.au

Australian Rugby Union mengumumkan pertukaran broker asing global FxPro sebagai penamaan hak rakan kongsi tempatan untuk Super Rugby untuk empat tahun akan datang.

FxPro Super Rugby akan bermula pada tahun 2012 pada hujung minggu terakhir pada bulan Februari, melancarkan hubungan baru antara ARU dan pemimpin dunia dalam industri pertukaran mata wang asing.

Lihat Perkara oleh ARU Media Unit

Nota kepada Media

Mengenai FxPro

FxPro merupakan broker FX yang dianugerahkan berkali-kali yang mana kepentingannya adalah sejajar dengan klien-kliennya dengan membantu mereka untuk mendapat lebih keuntungan. Melalui sumber kecairannya yang dalam FxPro bermatlamat untuk menjadi pembekal penyelesaian FX yang terulung untuk kedua-dua klien institut dan runcit, yang menggunakan perkhidmatannya dalam lebih daripada 150 negara dengan platform perdagangan dan perkakas algoritma yang canggih.

FxPro UK Limited diberikan kuasa dan dikawal selia oleh Financial Conduct Authority (sebelum ini, Financial Services Authority) (no. pendaftaran 509956). FxPro Financial Services Limited diberikan kuasa dan dikawal selia oleh Cyprus Securities dan Exchange Commission (no. lesen 078/07).

Cara Menghubungi Media

FxPro Group Ltd

Perdagangan CFD melibatkan risiko kehilangan yang tinggi.

UP