Terbitan Akhbar FxPro

FxPro Mengumumkan Penajaan AS Monaco FC

22/03/2011, 05:33

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), broker global terkemuka dalam FX dan CFD hari ini mengumumkan ia telah bersetuju perjanjian untuk menjadi rakan kongsi rasmi kepada salah satu kelab bola sepak yang paling berprestij di Eropah.

FxPro baru-baru ini telah menandatangani perjanjian dengan AS Monaco FC, melalui Monaco Sportcom pemasaran agensi, untuk menjadi rakan kongsi rasmi sehingga akhir musim 2011/2012. Jenama FxPro akan dipaparkan pada baju pasukan dan sekitar Stade Louis II stadium.

AS Monaco berpangkalan di Fontvieille, sebuah daerah di Principality Monaco dan diasaskan pada tahun 1924 dan kini bermain di Ligue 1, bola sepak Perancis terbaik. Ia adalah satu-satu kelab bola sepak profesional Monaco dan telah memenangi 7 tajuk liga dan 5 Coupe de Perancis trofi - dan juga kerap bersaing dalam bola sepak Eropah setelah mendapat naib juara di kedua-dua UEFA Piala Pemenang Piala dan UEFA Champions League pada tahun 1992 dan 2004, masing-masing.

Denis Sukhotin, pengasas FxPro mengulas:

“FxPro berusaha untuk membangunkan kekuatan jenama kami melalui penajaan. Kami gembira untuk bekerjasama dengan pasukan profil berprestij dan tinggi di AS Monaco FC, pasukan yang berkongsi keghairahan kami untuk kecemerlangan dan kejayaan. FxPro sedang mengembangkan profil di pasaran utama oleh itu pilihan pasukan yang popular dan bersejarah, dalam salah satu locales terkaya dunia adalah wajar untuk cita-cita masa depan perniagaan.”

Etienne Franzi, Presiden dari AS Monaco FC berkata: “Saya berasa gembira untuk mengalu-alukan FxPro ke Monaco dan untuk mengumumkan sokongan mereka kepada pasukan kami. Ia sentiasa menjadi sebab untuk perayaan apabila anda mempunyai peluang untuk bekerja dengan jenama yang berkongsi komitmen dan visi anda untuk kejayaan. FxPro sudah mempunyai kehadiran global, dan bekerjasama dengan kelab bola sepak kami, akan meningkatkan lagi situasi.”

Nathalie Abela-Aubery, Pengarah dari Monaco Sportcom (manajer dari hak marketing Klub Sepak Bola AS Monaco) menambahkan: "Kami amat berbesar hati telah mengesahkan ketibaan FxPro sebagai salah satu penaja rasmi AS Monaco FC. Perkongsian yang dinamik ini adalah sebahagian daripada pembaharuan cita-cita sukan kelab.”

FxPro mempunyai pejabat-pejabat di London, Australia, Moscow dan CyprusKetahui lebih lanjut

Nota kepada Media

Mengenai FxPro

FxPro merupakan broker FX yang dianugerahkan berkali-kali yang mana kepentingannya adalah sejajar dengan klien-kliennya dengan membantu mereka untuk mendapat lebih keuntungan. Melalui sumber kecairannya yang dalam FxPro bermatlamat untuk menjadi pembekal penyelesaian FX yang terulung untuk kedua-dua klien institut dan runcit, yang menggunakan perkhidmatannya dalam lebih daripada 150 negara dengan platform perdagangan dan perkakas algoritma yang canggih.

FxPro UK Limited diberikan kuasa dan dikawal selia oleh Financial Conduct Authority (sebelum ini, Financial Services Authority) (no. pendaftaran 509956). FxPro Financial Services Limited diberikan kuasa dan dikawal selia oleh Cyprus Securities dan Exchange Commission (no. lesen 078/07).

Cara Menghubungi Media

FxPro Group Ltd

Perdagangan CFD melibatkan risiko kehilangan yang tinggi.

UP