Terbitan Akhbar FxPro

FxPro mengumumkan rancangan untuk mengembangkan jangkauan geografi dan penawaran produk teras pada tahun 2011

19/01/2011, 05:52

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), pemenang anugerah broker rantaian global dalam FX dan CFD, hasrat strategik untuk meneruskan perkembangan yang luar biasa dari 2010, dengan perkembangan jangkauan geografi yang selanjutnya dan penawaran produk teras pada tahun 2011 pada hari ini.

2010 merupakan satu lagi tahun untuk pembangunan perniagaan bagi FxPro. Jumlah dagangan pada platform antarabangsa yang popular www.fxpro.com.my meningkat sebanyak 20%, dari $ 440juta pada tahun 2009 kepada $530juta. Peningkatan yang cekap dan memberi tumpuan kepada penyediaan perkhidmatan pengguna-centric untuk peniaga-peniaga rantaian di seluruh dunia boleh membantu FxPro merealisasikan pertumbuhan keuntungan bersih lebih daripada 50% pada 2009.

Tempoh 12 bulan lalu juga menyaksikan broker global FX mengembangkan jejak antarabangsanya dengan perwakilan pejabat baru di Sepanyol (Madrid) dan anak syarikat UK, FxPro UK Limited - kedua-duanya telah meningkatkan penembusan perniagaan dalam pasaran masing-masing. Berkhidmat dengan pelbagai pelanggan-asas dalam 149 negara, FxPro melancarkan inovatif asas perdagangan platform mudah alih BlackBerry ® dan iPhone, untuk menawarkan fleksibiliti yang lebih besar dan capaian global.

Photo of Denis

Baru-baru ini FxPro dianugerahkan penghormatan ‘Forex Provider of the Year ' dalam FT Investors Chronicle Awards 2010 yang berprestij, FxPro sedang memuktamadkan produk kawalan FX & CFD dan menyelidik perkembangan fizikal ke Timur Tengah, Asia dan Australia.

Denis Sukhotin, pengasas FxPro, mengulas:

“Pada tahun 2011, FxPro akan meluaskan kewujudannya dalam perkembangan pasaran utama dan meningkatkan perkhidmatan portfolio dengan beberapa produk baru yang inovatif. Menyediakan semua pelanggan kami di seluruh dunia dengan standard perkhidmatan dan penyelidikan yang tertinggi, dan penyebaran dan harga yang terbaik dalam industri, masih lagi menjadi pusat dalam penawaran kami. Matlamat kami adalah untuk menjadi broker FX pilihan dunia dan semua orang yang dikaitkan dengan FxPro tertumpu kepada penyampaian piagam tersebut.”

Laman web FxPro boleh diakses di www.fxpro.com.my

Nota kepada Media

Mengenai FxPro

FxPro merupakan broker FX yang dianugerahkan berkali-kali yang mana kepentingannya adalah sejajar dengan klien-kliennya dengan membantu mereka untuk mendapat lebih keuntungan. Melalui sumber kecairannya yang dalam FxPro bermatlamat untuk menjadi pembekal penyelesaian FX yang terulung untuk kedua-dua klien institut dan runcit, yang menggunakan perkhidmatannya dalam lebih daripada 150 negara dengan platform perdagangan dan perkakas algoritma yang canggih.

FxPro UK Limited diberikan kuasa dan dikawal selia oleh Financial Conduct Authority (sebelum ini, Financial Services Authority) (no. pendaftaran 509956). FxPro Financial Services Limited diberikan kuasa dan dikawal selia oleh Cyprus Securities dan Exchange Commission (no. lesen 078/07).

Cara Menghubungi Media

FxPro Group Ltd

Perdagangan CFD melibatkan risiko kehilangan yang tinggi.

UP