Terbitan Akhbar FxPro

FxPro mengumumkan pembukaan anak syarikat UK yang baru – FxPro UK Limited

15/11/2010, 08:37

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), broker global yang terkemuka dalam FX dan CFD, mengumumkan pembukaan anak syarikat UK FxPro UK Limited (FxPro UK) pada hari ini.

Pembukaan FxPro UK adalah sebahagian daripada rancangan Kumpulan FxPro untuk melanjutkan liputan antarabangsa sehingga pasaran UK. FxPro UK dibenarkan dan dikawal selia oleh Financial Conduct Authority (previously FSA).

Syarikat tersebut akan menyediakan proses pembukaan akaun yang disesuaikan untuk semua penduduk di UK.

Panagiotis Xydas, Chief Executive Officer (CEO) dari FxPro mengulas:

"Dengan gembiranya FxPro mengumumkan pembukaan anak syarikat UK baru kami. UK adalah pasaran penting bagi kami dan pemberian kelulusan kawal selia oleh FCA merupakan tanda komitmen kami untuk menyediakan proses pembukaan akaun untuk pelanggan UK yang berpotensi selancar mungkin dan selaras dengan piawaian industri UK."

Laman web FxPro UK boleh diakses di: www.fxpro.co.uk

Nota kepada Media

Mengenai FxPro

FxPro merupakan broker FX yang dianugerahkan berkali-kali yang mana kepentingannya adalah sejajar dengan klien-kliennya dengan membantu mereka untuk mendapat lebih keuntungan. Melalui sumber kecairannya yang dalam FxPro bermatlamat untuk menjadi pembekal penyelesaian FX yang terulung untuk kedua-dua klien institut dan runcit, yang menggunakan perkhidmatannya dalam lebih daripada 150 negara dengan platform perdagangan dan perkakas algoritma yang canggih.

FxPro UK Limited diberikan kuasa dan dikawal selia oleh Financial Conduct Authority (sebelum ini, Financial Services Authority) (no. pendaftaran 509956). FxPro Financial Services Limited diberikan kuasa dan dikawal selia oleh Cyprus Securities dan Exchange Commission (no. lesen 078/07).

Cara Menghubungi Media

FxPro Group Ltd

Perdagangan CFD melibatkan risiko kehilangan yang tinggi.

UP