Terbitan Akhbar FxPro

FxPro Menjanjikan Sokngan Kewangan

28/05/2010, 14:29

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), broker rantaian global yang terkemuka di FX dan CFD, mengumumkan janji sokongan kewangan yang besar daripada Telethon 2010, Institut Neurologi & Genetik Cyprus, dan Persatuan Dystrophy otot Cyprus.

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), broker rantaian global yang terkemuka di FX dan CFD, mengumumkan janji sokongan kewangan yang besar daripada Telethon 2010, Institut Neurologi & Genetik Cyprus, dan Persatuan Dystrophy otot Cyprus. Hasil daripada derma akan dimanfaatkan untuk meningkatkan kesedaran awam mengenai masalah pesakit yang menderita dari penyakit neurologi dan genetik, dan untuk membiayai kerja-kerja saintifik dan sosial yang berterusan untuk meningkatkan kualiti kehidupan mereka yang terjejas.

“Cyprus Telethon 2010 menyediakan kami dengan satu platform yang memberi kesan positif kepada kehidupan orang-orang dalam masyarakat kita, secara besar-besaran, dan sokongan atas sebab kita memegang keghairahan yang besar.”kata PanagiotisXydas, Ketua Pegawai Eksekutif FxPro. “Satu nilai teras FxPro memberi kembali kepada semua masyarakat di mana kami beroperasi. Sebagai satu perusahaan berasaskan Cyprus dengan pejabat-pejabat di tujuh buah negara, dan pangkalan pelanggan global yang merangkumi lebih daripada 120 buah negara, seseorang boleh mempertimbangkan untuk menyampaikan piagam seperti satu tugas yang mudah. Tetapi dalam hal ini merupakan satu tugas di mana kami lakukan dengan ikhlas.”

Sokongan syarikat yang baru oleh Institut Neurologi & Genetik Cyprus hanya salah satu komponen tanggungjawab kempen sosial korporatnya yang berterusan. FxPro mempunyai projek menyokong operasi Hijau & Bersih di Limassol, pemulihan sebuah biara di Burgundy, Perancis, pembedahan kanak-kanak di hospital di Moscow, dan pembinaan gimnasium di rumah kanak-kanak di Podolsk, Persekutuan Rusia. FxPro juga mengatur dana biasiswa untuk menyokong lelaki dan wanita muda yang mengikuti pengajian profesional di universiti-universiti di seluruh dunia.

Platform ini boleh diakses di www.FxPro.com.my

Nota kepada Media

Mengenai FxPro

FxPro merupakan broker FX yang dianugerahkan berkali-kali yang mana kepentingannya adalah sejajar dengan klien-kliennya dengan membantu mereka untuk mendapat lebih keuntungan. Melalui sumber kecairannya yang dalam FxPro bermatlamat untuk menjadi pembekal penyelesaian FX yang terulung untuk kedua-dua klien institut dan runcit, yang menggunakan perkhidmatannya dalam lebih daripada 150 negara dengan platform perdagangan dan perkakas algoritma yang canggih.

FxPro UK Limited diberikan kuasa dan dikawal selia oleh Financial Conduct Authority (sebelum ini, Financial Services Authority) (no. pendaftaran 509956). FxPro Financial Services Limited diberikan kuasa dan dikawal selia oleh Cyprus Securities dan Exchange Commission (no. lesen 078/07).

Cara Menghubungi Media

FxPro Group Ltd

Perdagangan CFD melibatkan risiko kehilangan yang tinggi.

UP